Kom Formule 1 racen met je collega’s!

25 mei 2022 08:30

Kom Formule 1 racen met je collega’s!

Race met 60 collega’s tegelijkertijd!

Nederland kent een nieuw uniek bedrijfsuitje. Hier race je samen met je collega’s over de mooiste Formule 1-circuits ter wereld!

Met het succes van Max Verstappen is Formule 1 in Nederland populairder dan ooit! Voor iedereen die samen met zijn of haar collega’s wil ervaren hoe het is om in een Formule 1-bolide over het circuit te racen, is er nu Racesquare.

Bij Racesquare organiseer je een uniek bedrijfsuitje en race je samen met je collega's over de mooiste Formule 1-circuits ter wereld. Ervaring is niet nodig. We stellen alles zo in dat het racen voor iedereen toegankelijk is. Elke race wordt daarbij begeleid door een persoonlijke Race Marshall terwijl Tom Coronel je voor de race nog snel even wat tips geeft. Tijdens de race kun je genieten van 4D elementen, zoals rook, wind en lichteffecten en kunnen toeschouwers de race volgen op de grote schermen.

Racesquare heeft inmiddels vier vestigingen gelegen in Utrecht, Alkmaar, Rotterdam en op Circuit Zandvoort. De vestigingen in Utrecht en Alkmaar hebben ieder 60 simulatoren, een groot horecaplein, boardroom en presentatieplein, en kunnen groepen tot 250 personen aan. De locaties op Circuit Zandvoort en in Rotterdam zijn geschikt voor groepen tot 60 personen. Op onze website www.racesquare.nl vind je meer informatie.

We bieden diverse arrangementen die direct via de website geboekt kunnen worden. Wil je eerst nog vergaderen, een competitie houden of heb je andere wensen, neem dan contact met ons op.

Actie: gratis fles Ferrari - Trento DOC Maximum Brut voor alle deelnemers! *
Speciaal voor de opening van Racesquare Alkmaar en lezers van deze nieuwsbrief bieden we alle deelnemers aan een bedrijfsuitje in Alkmaar een gratis fles Ferrari - Trento DOC Maximum Brut t.w.v. €29,95 p.s. aan. Dit is de officiële Formule 1 huldigingsdrank! Neem hiervoor via onderstaand nummer contact op en vermeld de actie “hetondernemersbelang”.

(* alleen voor reserveringen bij Racesquare Alkmaar vanaf 20 personen en zolang de voorraad strekt)

Contact:
Michael Buttner
Michael.buttner@racesquare.nl
+31(6)41067699

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.