Je werkruimte optimaal inrichten

22 november 2022 14:53

Je werkruimte optimaal inrichten

Een werkruimte is meer dan alleen een plek om te werken. Je personeel zal hier veel tijd in de week doorbrengen. Hierdoor wil je dat zij alles hebben wat er nodig is om het werk optimaal te kunnen doen. Bij woonwinkel Livin24 weten wij als geen ander hoe lastig het kan zijn om een werkplek in te richten. Daarom geven wij jou nu een aantal tips die kunnen helpen om niets te vergeten.

Zorg voor comfort

Het belangrijkste voor je werknemers is comfort. Hierbij is het belangrijk dat er ergonomische bureaustoelen beschikbaar zijn en een verstelbaar bureau. Op deze manier kan je personeel comfortabel werken, waardoor ze op lange termijn ook geen gewrichtsproblemen ontwikkelen.

Als ondernemer wil jij dat je werknemers zich goed voelen en lekker zitten. Hierbij is het ook belangrijk dat de muizen en toetsenborden bij kantoorbanen ergonomisch zijn. Op deze manier ontlast je de spieren en gewrichten van de armen, handen en rug. Bekijk een aantal ergonomische interieur items op Livin24. Hier vind je alles voor je interieur in diverse stijlen.

Voldoende opbergruimte is onmisbaar

Naast een goede zitplek is het belangrijk om voldoende opbergruimte te hebben. Een opgeruimd bureau is een opgeruimd hoofd. Hierdoor kan je personeel efficiënter werken. Je spullen in een kastje kunnen stoppen zorgt voor veel rust. Mochten er klanten op kantoor langskomen dan is het ook ideaal wanneer de werkplekken er verzorgd en schoon uitzien.

Voor opbergruimte kun je kiezen uit verschillende opties. Ga voor een aantal grote kasten op kantoor waar je de algemene spullen in kan stoppen en eventueel ook de persoonlijke dingen. Daarentegen kun je ook gaan voor een klein kastje onder ieder bureau. Daar kunnen medewerkers nog gemakkelijker spullen in opbergen.

Maak de ruimte toch gezellig

Naast opbergruimte en een goede zitplek is het kantoor ook een tweede huis voor jou en voor medewerkers. Hierdoor is het ook fijn dat deze omgeving er gezellig uitziet. Het is bewezen dat mensen minder stress ervaren. Denk hierbij ook aan een kantoortuin. Door planten en bloemen toe te voegen valt stress meer van je af.

Manieren waarop je een ruimte verder gezellig kunt maken is door foto’s van personeel op te hangen, decoraties toe te voegen, het persoonlijk te maken en eventueel een kantoorhond te nemen. Door een paar minuten buiten te wandelen ben je later weer productiever dan wanneer je dit niet doet. Wil je hulp bij het inrichten van je kantoor? Kom langs in onze showroom of neem contact op met ons!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.