Introductie Intersolve

17 februari 2020 10:10

Introductie Intersolve

Onze dienstverlening

Intersolve is dienstverlener op gebied van betalingen, cadeaukaarten en loyaliteit. Sinds de oprichting in 1996 heeft Intersolve zich ontwikkeld van een technologieleverancier tot een toonaangevende dienstverlener op gebied van elektronisch betalen en cadeaukaarten. Hiervoor zet Intersolve haar eigen SaaS-gebaseerde transactieplatform in.

Om klanten optimaal te kunnen ontzorgen heeft Intersolve een vergunning als Electronischgeldinstelling (EGI) van De Nederlandsche Bank. Met deze vergunning voert Intersolve de financiële verrekeningen en het beheren van de tegoeden uit die bij deze diensten horen.  Intersolve beheert een real-time netwerk van diensten en partners die aan retailers gekoppeld kunnen worden. Het hoofdkantoor van Intersolve is gevestigd in Nederland, het internationale verkoopkantoor bevindt zich in Engeland.

Inspireren

Wij inspireren klanten door via het transactieplatform white label-oplossingen aan te bieden voor betaaltoepassingen, EGI vergunningen, e-wallets, cadeaukaarten en loyalty. Op deze manier bouwen we  samen met onze klanten aan een snel veranderende wereld van loyaliteit en betalen. Een voorbeeld hiervan is het inzetten van Branded Currency, waardoor alle verzuilde spaar- en betaalproducten voor de klant kunnen worden samengebracht tot één handeling. Met de fintech oplossing van Intersolve verbeteren onze klanten de customer journey optimaal.

Cijfers

450 merken/brands

130.000 online/offline winkellocaties

160 integratie partners

Breed klantenbestand

Voor iedere klant realiseren we een unieke oplossing die past bij diens wensen en doelen. Dit doen we door gebruik te maken van standaardelementen binnen ons flexibele platform en door ons uitgebreide partnernetwerk in te zetten. We hebben een internationaal en zeer gevarieerd klantenbestand. Deze varieert van grote retailers in alle branches - van Albert Heijn tot Zalando -, offline en online, fintech startups, gemeentes en andere overheidsinstellingen, gezondheidszorg, premium brands, entertainment, loterijen en distributeurs.

Partners van Intersolve

We hebben een nauwe samenwerking met partners die een toegevoegde waarde bieden aan onze dienstverlening. Tot ons partnernetwerk behoren technische partners, zoals kassa- en Point of Sale-leveranciers, leveranciers van betaalterminals, Payment Service Providers, webshopontwikkelaars en system integrators. Daarnaast versterken we ons netwerk door samen te werken met leveranciers van digitale content, giftcard distributeurs en de vele retailers. Die samenwerking bestaat uit het accepteren en distribueren van elkaars producten.

Kijk voor meer informatie over ons op www.intersolve.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.