Het hele verhaal!

20 september 2021 09:27

Het hele verhaal!

“Mijn accountant had al eerder tegen me gezegd, dat ik het bij de bank waarschijnlijk niet rond zou krijgen. Maar ik wilde persé het nieuwe pand kopen. Mijn eigen ruimte zou verdubbelen en de bovenverdieping kon ik per direct verhuren. Gelukkig heeft mijn accountant me verder geholpen met een alternatieve financiering. Hoe? Dat geloof je bijna niet!”

BEHOEFTE AAN FINANCIERING

De businesscase was duidelijk. Het verdwijnen van mijn huurlast en in plaats daarvan de rente en aflossing, maar ook de opbrengst van de verhuur, maakte, dat mijn maandlast een stuk lager uit kwam. En omdat ik een klantenbestand heb, dat mij graag en met regelmaat ziet, waren er voldoende klanten en andere particulieren, die het geld van de financieringsbehoefte bij elkaar hebben gebracht. Ik heb dat georganiseerd met hulp van Waardevoorjegeld.nl; een platform voor alternatieve financiering met verstand van zaken!

AANPAK WAARDEVOORJEGELD.NL

Waardevoorjegeld keek naar onze financieringsbehoefte, zoals dat vroeger bij een bank gebeurde. Ja, ze wilde weten wat mijn opleiding en ervaring was, en ik heb inderdaad uitgebreid met ze gesproken. Maar juist dat gaf mij het gevoel dat ze naast me stonden in plaats van tegenover me.

Uiteindelijk is mijn financieringsvraag op de website gepubliceerd en binnen een kwartier was het benodigde bedrag van 850.000 euro toegezegd. Echt onvoorstelbaar. Uiteindelijk is de hele doorlooptijd 5 weken geweest. Top.

VAN FINANCIERINGSBEHOEFTE NAAR MARKETING INSTRUMENT

En wat nu zo mooi is?! Mijn eigen klanten (ze zeggen het niet, maar ik weet wel van een aantal), hebben hier ook in geïnvesteerd. En zij maken reclame voor mij, want ze willen natuurlijk hun eigen investering ook op een nette manier weer terug met rente. En zo heb ik eigenlijk van mijn financiering een marketinginstrument gemaakt. Okay, ik ben wat meer rente kwijt, maar ik weet zeker dat ik het dubbel en dwars terug verdien als gevolg van de aanwas van nieuwe klanten via mond-tot-mond reclame van mijn bestaande klanten.”

IK ZEG: DOEN

Als jij nu ook een financieringsvraagstuk hebt, en je accountant komt niet verder dan de traditionele banken; Ik zou je zeker adviseren om eens contact op te nemen met Waardevoorjegeld.nl Kijk op de website, bel met 085-4890452, of vul hieronder even je gegevens in en Waardevoorjegeld.nl neemt contact met je op.

 

Ward Brabander, Oostzaan

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.