Gratis marketing quickscan voor bedrijven met internationale ambitie

10 april 2019 16:10

Gratis marketing quickscan voor bedrijven met internationale ambitie

Anno 2019 is het eenvoudiger om internationaal uit te breiden dan ooit. Het digitale tijdperk maakt het mogelijk om overal ter wereld jouw potentiële klanten te kunnen bereiken. Om jouw potentiële klanten in het buitenland te kunnen bereiken is marketing nodig. Maar hoe start je en waar moet je op letten?

Blauwe oceanen wachten op jou

Als bedrijf sta je natuurlijk te popelen om internationaal te kunnen expanderen. Kansen liggen voor het oprapen. Meer potentiële klanten en meer omzet in het buitenland? Dankzij online marketing is het eenvoudiger dan ooit om dit te kunnen bewerkstelligen. Nederland is maar een kleine vis in de grote kom van de wereld. Bovendien is Nederland een zeer competitief land in termen van concurrentie. Is er ergens nog een blauwe oceaan? Die kans is erg groot. Maar waar te beginnen?

Onderzoek is stap één: maar wel met resultaat

Zakendoen in het buitenland is écht niet alleen weggelegd voor grote multinationals, maar steeds vaker vanzelfsprekender (en noodzakelijker) voor MKB-bedrijven. Analyse is logischerwijze de eerste stap bij internationale uitbreiding, maar marktonderzoeken zijn tijdrovend en bovendien vaak erg kostbaar. Kan dat nou niet anders? Absoluut. Lees snel verder.

Hoeveel potentiële klanten zijn er voor jou in het buitenland?

Als digital marketing bureau helpen wij sinds 1973 bedrijven met internationaal zaken doen.

Elke dag werken 42 specialisten vanuit Twente & Uithoorn aan het succes van meer dan 150 (inter)nationale klanten. Onze focus ligt hierbij op het aantrekken van de juiste doelgroep voor jouw product of dienst. B2B of B2C. Dit met als resultaat: meer leads, omzet en naamsbekebdheid. Onze filosofie is simpel: de inzet van marketing moet geld opleveren in plaats van geld kosten. Team Nijhuis is dé businesspartner voor bedrijven die willen groeien. Als jij groeit, groeien wij ook. Dankzij de groei die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd zijn wij zelf ook gegroeid (o.a. notitie in de top 250 groeibedrijven van Nederland, Deloitte Fast50 in 2016/2017/2018 en Gazelle volgens het financieel dagblad in 2016/2017)

Premier partnership met Google biedt gratis hulp bij jouw internationale ambities

Dankzij ons Premier Partnership met Google zijn wij in staat om jou te gratis helpen bij de analysefase. Dit partnership biedt voordelen voor jou.  Door middel van een gratis quickscan krijg je een beknopt beeld van internationale kansen voor jouw bedrijf. Wij richten ons met deze gratis quickscan in eerste instantie op ‘intentionele marketing’.

Voor elk bedrijf dat internationale kansen wil benutten

Concreet: wij brengen in kaart hoeveel potentiële klanten er op internationaal niveau elke dag op zoek zijn naar jouw product en/of dienst. Deze quickscan is voor élk bedrijf met internationale ambitie interessant, dus absoluut niet alleen voor webshops. De inzichten van deze gratis quickscan zijn logischerwijze enorm waardevol voor élk bedrijf dat de ambitie heeft om verder te kijken dan de Nederlandse grens. Ben jij niet benieuwd welke kansen er liggen op internationaal niveau voor jouw bedrijf? En natuurlijk helpen wij jou als bureau graag om deze kansen te kunnen verzilveren. Maar laten we nu eerst starten met de gratis quickscan. Waar wacht je nog op? Je hebt niets te verliezen. Veel bedrijven met internationale ambitie gingen je voor…

P.s: Ben je al internationaal actief en benieuwd of er meer- of betere marketingkansen zijn? Dan nodigen wij jou van harte uit om ook gebruik te maken van onze gratis marketing quickscan.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.