Duurzaam rijden met elektrische auto's voordelen voor ondernemers

14 november 2017 13:47

Duurzaam rijden met elektrische auto's voordelen voor ondernemers

Rijden op elektriciteit is de laatste jaren enorm toegenomen in de wereld, zo ook in Nederland. Steeds meer ondernemers kiezen voor een elektrische auto en werken hierdoor mee aan een duurzame samenleving.

elektrische auto'sNaast dat het verantwoord is, heeft het rijden in elektrische auto’s een aantal voordelen voor u als ondernemer. Om u meer inzicht te geven over het belang van elektrisch rijden en de voordelen hiervan geven we u de nodige informatie. Met elkaar gaan we voor een beter milieu en maken we de wereld tot een plek die leefbaar is voor onze nakomelingen. Het is daarom goed om te zien dat steeds meer steden in Nederland meewerken aan dit voornemen. Door het plaatsen van meerdere laadpalen wordt elektrisch rijden gemakkelijker en aantrekkelijker gemaakt.

Elektrisch rijden essentieel voor uw onderneming

Elektrisch rijden is niet alleen goed ons milieu, ook voor u als ondernemer kent het meerdere voordelen. Wanneer u kiest voor het rijden op elektriciteit zijn er een aantal kosten die komen te vervallen. Zo zijn de brandstof kosten nagenoeg nul en betaalt u geen motorrijtuigenbelasting. De reden hiervan is dat een elektrische auto geen co2 uitstoot. Door de uitstoot van co2 wordt onze aarde verwarmd en dit heeft als gevolg dat ons milieu hier het slachtoffer van is. Wanneer u de keuze maakt om elektrisch te gaan rijden helpt u mee aan een beter milieu en ervaart u de volgende voordele

- Geen brandstof kosten

- Milieuvriendelijk

- Belastingvoordelen

- Laadpalen op steeds meer plekke

De stroom die er nodig is om te laden haalt u uit laadpalen. Op steeds meer punten in ons land zijn de laadpalen te vinden. Hier kunt u gratis uw elektrische auto opladen. Ook kunt een laadpaal voor thuis aanschaffen. Bijvoorbeeld een laadpaal voor een Tesla Roadster. Meerdere leveranciers bieden de mogelijkheid om een laadpaal voor uw merk aan te schaffen.

Maatschappelijk verantwoordt ondernemen

Wanneer u als ondernemer kiest voor elektrisch rijden bent maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen. Steeds meer ondernemers werken samen om met elkaar de samenleving duurzamer te maken. Zo ook met het rijden op elektriciteit. Met name Nederland is een ideaal land voor elektrische auto’s. Omdat in ons land vaak kleinere afstanden worden gereden past dit optimaal bij capaciteit van de accu. Vooral nu er steeds meer laadpalen komen is het makkelijker om uw auto op te laden wanneer de accu leeg raakt. Zo wordt een lege accu voorkomen en kunt u zorgeloos blijven rijden. Het is goed om te zien dat er steeds meer wordt nagedacht over het milieu. Co2 uitstoot is hiervan een belangrijk onderdeel. Hoe meer elektrische auto’s er komen hoe minder uitstoot er zal zijn, des te beter voor de aarde.

Overheid stimuleert elektrisch rijden

Om steeds meer ondernemers/particulieren aan te sporen tot elektrisch rijden helpt de overheid mee. Met vrijstelling voor bepaalde belastingen en eventuele subsidies stimuleert onze overheid het rijden op elektriciteit. Benieuwd wat elektrisch rijden voor u kan betekenen? Ontdek dan de ruime mogelijkheden die er zijn.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.