Door samen te werken ontstaan mooie initiatieven

23 februari 2021 10:00

Door samen te werken ontstaan mooie initiatieven

De Bedrijvenlijst Nederland.

Op de Bedrijvenlijst Nederland kan je een bedrijf zoeken zoals zoeken bedoeld is: snel, zonder advertenties, zonder ongewenste reclame én zonder dat je gevolgd wordt of je gegevens worden onthouden en vastgelegd.

Je ziet het op netcircuit.nl/bedrijvenlijst.

Hoe is de Bedrijvenlijst ontstaan?

Door te luisteren naar de leden van het Ondernemers Netwerk Netcircuit. Leden wil direct, zonder afleiding en zonder in te loggen de bedrijven zoeken en bekijken. De Bedrijvenlijst is het resultaat van luisteren naar de klant.

Waarom een vermelding op de Bedrijvenlijst?

Als je gevonden wil worden of een bedrijf zoekt op internet bij de bekende zoekmachines zijn de eerste meldingen advertenties voor bedrijven die je juist niet zoekt. Zoek je bijvoorbeeld eens op internet naar een hotel of een accountant en krijg je eerst (ongewenste) reclame.

Waarom gaan zoeken op de Bedrijvenlijst?

Op de Bedrijvenlijst zie je geen reclame. Ook niet van degene die het meest heeft betaald, zoals bij de zoekmachines. Je ziet direct wat je echt wil: een overzicht van de betreffende bedrijven.

Dynamisch zoeken. je zoekt en vindt terwijl je typt.

Er wordt, in alle beschikbare velden gezocht terwijl je typt. bv. Typ een plaatsnaam in voor alle bedrijven in die plaats. Of een deel van de tekst, combineer bv. "Groningen Hotel" (Plaats of provincie en Branche) terwijl je typt worden de resultaten getoond.

Welke gegevens worden getoond?

Kolom Omschrijving
*** Geeft aan of er een aanbieding van het bedrijf is op de Nationale Voordeelpas
Bedrijf Klik op de naam van het bedrijf om de website van het bedrijf te bekijken.
Contact Klik op naam van het contact om zijn/haar profiel op LinkedIn, Facebook of eigen blog te bekijken. (als de link is ingevoerd door de contactpersoon.
Telefoon Bel direct met de contactpersoon. Gebruik je de bedrijvenlijst op je iPhone of Smartphone hoef je alleen op het nummer te klikken en er wordt direct gebeld.
Plaats Door de Plaats (of Provincie) als zoek argument te gebruiken worden alle bedrijven in die plaats/provincie getoond. Indien door het bedrijf aangegeven kan je door op plaats te klikken het adres bekijken op Google Maps en een route beschrijving maken.
Branche De branche en of vakgebied van het bedrijf. Kan heel goed als zoekargument gebruikt worden

 

Zelf heb ik de Bedrijvenlijst als webapp op m’n iPhone gezet zodat ik onderweg kan zoeken én ook een routebeschrijving kan maken. (Kan ook op de Smartphone)

Wil jij ook voor een bescheiden bedrag van € 25,00 een jaar lang op de bedrijvenlijst Nederland? Meld je aan via https://www.netcircuit.nl/aanmelden-vermelding-bedrijven-pagina/

Met vriendelijke groet,

Jacques Bais

Netcircuit

PS. De bedrijvenlijst is een initiatief van Jacques Bais en Richard S.T. de Vries

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.