Dit nieuwe bedrijf MOEST er komen! Het is een PASSIE!

6 maart 2023 16:30

Dit nieuwe bedrijf MOEST er komen! Het is een PASSIE!

Je herkent het ongetwijfeld. Je hebt een werknemer en er is geen andere optie meer dan deze te moeten ontslaan. Je hebt er een naar onderbuik gevoel bij en je weet eigenlijk niet hoe je dit moet aanpakken. Mogelijk heb je zelfs een nare ervaring in het verleden gehad bij een vorig ontslag en je ziet er nu als een berg tegenop. Collega’s en vrienden hebben goed bedoelde adviezen; ‘’regel het maar snel, voor je het weet meldt hij/zij zich ziek’’ of ‘’je geeft hem/haar gewoon een VSO en dan zeg je dat hij/zij MOET tekenen’’.

Het kan zelfs zijn dat je er slapeloze nachten van hebt, dat je niet meer weet wat je moet doen. Of je bent boos op je werknemer. Eigenlijk klinkt niets ons gek in de oren.

Als werkgever kun je het om verschillende redenen het moeilijk of ingewikkeld vinden dat je een werknemer moet ontslaan. Deze redenen kunnen ertoe leiden dat een ontslagzaak onhandig wordt aangepakt. Waardoor jullie elkaar niet meer begrijpen en de emoties hoog oplopen.

Dit is DE reden waarom wij dit bedrijf zijn gestart. Wij begrijpen je!

Vaak is er geen onwil maar weet men gewoon niet hoe dit aan te pakken. Wij weten vanuit onze HR ervaring en de ervaring vanuit de werknemersmarkt welke emoties beiden partijen kunnen hebben.

Wij willen werkgevers helpen om het (VSO) ontslag aan de voorkant goed aan te pakken. Een goed aangepakt ontslag maakt dat een ontslag sneller, prettiger en vaak goedkoper verloopt!

Wij hebben een gave. Dat is haarfijn aanvoelen wat er nodig is om tot het doel (ontslag) te komen en dat is een handtekening voor beide partijen zodat iedereen weer door kan naar een nieuwe toekomst en jullie elkaar op straat nog steeds gedag kunnen zeggen.

Wij nemen het hele VSO ontslagtraject van werkgevers over en helpen met VSO’s wegens bedrijfseconomische redenen, verschil van inzicht en twee jaar ziekte ontslag.

Interesse? Neem is gratis en vrijblijvend contact met ons op via 085-0645946 of neem een kijkje op onze website.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.