De Twentse nuchterheid, we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen; Duidelijk en transparant!

13 juni 2023 11:29

De Twentse nuchterheid, we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen; Duidelijk en transparant!

Twentse roots vormen de basis van Weserve B.V.

In 2003 is Weserve begonnen met het hosten van gameservers & webhosting. Het idee ontstond op een zolderkamer in Hengelo (Overijssel). In de jaren die volgde werden de diensten uitgebreid en is het nuchtere Twentse bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste Internet Service Providers in de regio voor de zakelijke markt. Weserve heeft tegenwoordig alle nodige diensten in huis op het gebied van internet, televisie, vast bellen en mobiel.

Om de eindgebruiker nog beter te voorzien van de beste diensten en deze te blijven uitbreiden, is in 2022 Datacenter Groningen overgenomen door Weserve. Door de komst van het datacenter kan Weserve haar klanten een meer volledige dienstverlening leveren.

Weserve als Internet Service Provider

Toen bekend werd dat Glasvezel buitenaf begon met de aanleg van glasvezel in de achtertuin van Weserve, is met het oog op de toekomst in 2011 de stap gezet om haar diensten te gaan leveren op dit netwerk. Voor velen was dit nieuw en tegenwoordig een standaard. Vanuit deze positie is Weserve uitgegroeid tot zakelijke provider met landelijke dekking over verschillende maar ook eigen netwerken. Glasvezel is een opkomende technologie, gericht op uw toekomst!

Weserve werkt voornamelijk samen met lokale partners en richt zich tot de zakelijke markt. Op deze manier kunnen wij u als klant voorzien met een compleet aanbod in diensten dat zich zowel richt op het midden/klein- als op de groot zakelijke markt. Daarnaast biedt Weserve een totaaloplossing op maat voor vakantieparken, hotels, campings, zorg en andere speciale locaties.

Vertrouw op uw ICT-partner, dit doet Weserve ook

Weserve werkt al jaren samen met de lokale ICT bedrijven. Wellicht wel uw partner in ICT dienstverlening, zo blijft het altijd vertrouwd. Wij faciliteren uw partner met de mogelijkheid om de lijn in te richten naar optimale functionaliteit en uw wensen. Een aanspreekpunt met één factuur voor alle diensten van zowel Weserve als uw ICT partner!

Weserve vertrouwt haar partners voor 100% en heeft de controle voor het beheer van de glasvezellijn volledig in de handen van de partner gelegd. Weserve kenmerkt zich namelijk als een no-nonsense, laagdrempelige organisatie met korte lijnen naar de partners.

Geen ICT partner? Rechtstreeks afnemen is mogelijk, onze eigen in-house support en monteur kunnen u voorzien van een volledige installatie en advies op maat. Of maak kennis met een van onze lokale partners!

Glasvezeldiensten & Service

Bij Weserve begrijpen we maar al te goed dat u als ondernemer altijd online bent en hierop vertrouwd. Om continuïteit te waarborgen bieden wij verschillende oplossingen, zodat u door kan met uw bedrijfsvoering. Dit zorgt ervoor dat Weserve een serviceniveau heeft ingericht om u ten alle tijden te ontzorgen op het gebied van internet, telefonie en televisie.

Voor de mkb (midden- en klein bedrijf) bieden wij standaard profielen aan passend bij uw bedrijfsvoering. In combinatie met een best-effort SLA en mogelijkheid voor een 4G-backup. Zo bent u altijd online.

Toch iets meer nodig? Dan is een grootzakelijke (FttO) verbinding interessant. Een verbinding op maat, denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

  • Gescheiden netwerken: Magazijn, kantoor, Wifi, gasten.
  • Vestigingen direct gekoppeld als intern netwerk.
  • Directe koppeling naar uw back-up in het datacenter.
  • Redundante glasvezel, 2 glasvezel op verschillende punten via verschillende routes aangeleverd.

Naast deze voorbeelden zijn er veel meer mogelijkheden. FttO heeft daarbij altijd prioriteit op de verwerking van het verkeer. Wij garanderen dan ook een uptime van 98% op FttO, de laatste jaren is dit zelfs 99,8% gebleken! Kortom een verbinding voor elk type bedrijf.

In combinatie met de Twentse nuchterheid is Weserve een trouwe leverancier voor al haar klanten.

Generatorstraat 42
7556 RC Hengelo (OV)
Telefoon: +31 (0) 74 7600 370
E-mail: info@weserve.nl
Verkoop: sales@weserve.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.