De meest originele geschenkpakketten!

20 september 2021 09:00

De meest originele geschenkpakketten!

Kerst, een feest dat we vieren met familie. Verheugt u zich er ook zo op, net als wij? Verras u werknemers of relaties met een geschenkpakket gevuld met heerlijke producten.

Het samenstellen van prachtige geschenkpakketten doen wij al jaren met veel liefde. Jumbo Kooistra is namelijk een trotse food-organisatie waar plezier, passie en ‘samen’ voorop staan. Deze begrippen vertalen wij onder andere in onze geschenkpakketten. Door ons te onderscheiden in kwaliteit en beleving bieden wij een uniek assortiment pakketten en relatiegeschenken aan in verschillende thema’s en prijsklassen zodat u, net als wij, kunt genieten van warme, liefdevolle dagen.

Hoe werkt het? 

Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw geschenkpakket zelf samen te stellen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Wellicht heeft u een bestaand pakket gezien dat u graag aan wilt passen, ook dat kan! Mocht u er in ons enorm uitgebreide assortiment toch niet helemaal uitkomen, wij staan voor u klaar met een passend advies. Bel of mail ons gerust, wij helpen u graag!

In onze sfeervolle showroom hebben wij onze geschenkpakketten voor u gepresenteerd, wij nodigen u dan ook van harte uit om een kijkje te nemen. Onze showroom vindt u bij Tsjoch & mear, onze slijterij en delicatessenwinkel tegenover Jumbo Kooistra Bolsward.

Bij Jumbo Kooistra kunt u rekenen op een perfecte levering van uw kerstpakketten. Bezorging is in overleg mogelijk. Als u uw bestelling met een afname van minimaal 10 geschenkpakketten voor 19 november a.s. plaatst, dan geven wij 5% korting op de standaard geschenkpakketten.

U kunt uw bestelling ook plaatsen via jumbokooistra.nl, klik hier om uw bestelling te plaatsen.

Graag tot ziens in onze showroom van Tsjoch & mear, in één van onze winkels of online!

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.