Credion Gouda verwelkomt Bart Zwinkels voor regio Lopikerwaard

9 januari 2020 09:53

Credion Gouda verwelkomt Bart Zwinkels voor regio Lopikerwaard

Per 1 januari 2020 is Bart Zwinkels toegetreden als financieringsspecialist bij Credion. Hij komt het team van Credion Gouda-Waddinxveen-Oudewater versterken om nog meer ondernemers te begeleiden en adviseren naar de meest optimale financieringsoplossing. Gezien zijn ruime ervaring en netwerk in de Lopikerwaard zal hij zich met name daar focussen op het adviseren van het MKB.

Michel Bierhuizen, mede Credion franchisenemer (onderdeel van de Avant Groep) geeft aan: ‘We zijn verheugd met het feit dat Bart Zwinkels ons team is komen te versterken. Naast zijn ervaring bij de Rabobank neemt hij ook de kennis als zelfstandig adviseur mee. Door de toenemende vraag naar financieringsadvies waren wij toe aan extra uitbreiding qua adviseurs. Met de komst van Bart kunnen we nu een goede start maken in de regio Lopikerwaard.

De ambitie is om ons team dit jaar verder te laten groeien met nog een tweetal MKB financieringsspecialisten die globaal gezien in de regio A12 met de scheidslijn A2 zich kunnen focussen op het begeleiden en adviseren van het regionale MKB naar de meest optimale financieringsoplossing.

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw de Credion, dan kunt u contact opnemen met Michel Bierhuizen, Henri Blokland of Bart Zwinkels via telefoon (085) 273 22 10 of mail gouda@credion.nl .

Naar alle berichten van Credion terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.