Bumé, altijd in de buurt!

13 december 2017 09:47

Bumé, altijd in de buurt!

Als familiebedrijf sinds 1976 groot gegroeid door onze klanten in de regio. Samen bouwen aan een prettige, gezonde en veilige woon- en werkomgeving is onze drijfveer. We zijn er als u ons nodig heeft, dichtbij en in de buurt en met een persoonlijke werkwijze. Geen moeilijke verhalen en lastige drempels, maar een gemakkelijk benaderbare partner voor alle bouwoplossingen. Bumé denkt graag met u mee.

De nieuwbouw van het kantoor van Melis Logistics in Duiven is een van de voorbeelden van de projecten waar Bumé bij betrokken is. Directeur Nico Budel: “De samenwerking met Marwin Melis is een mooi voorbeeld van de manier waarop wij met onze klanten communiceren. Melis had een uitdagend wensenpakket en was op zoek naar een betrouwbare bouwpartner waarbij hij zich gehoord en prettig voelde én vooral zelf voldoende inbreng had. Daarin vond hij ons. Wij hechten veel waarde aan een nauwe samenwerking en vinden het persoonlijke contact met onze opdrachtgevers belangrijk. Alleen door het gesprek en goed te luisteren krijg je het gewenste resultaat.”

Kan niet, bestaat niet

Directeur Frans Budel: “We zijn flexibel en zien in elk project - groot of klein - een uitdaging. ‘Dat kan niet’ zal je bij ons niet snel horen. Onze aanpak is helder en transparant en we vinden altijd een oplossing. Door zo te handelen, hebben we zowel binnen onze drie bouwondernemingen als ook bij de onderhoudsafdeling een stabiele klantenkring opgebouwd, met onder andere de woningcorporaties Vivare en Baston. Maar ook gemeenten zoals Arnhem en Rheden, diverse steenfabrieken, verenigingen van eigenaren en particulieren weten ons te vinden.” Theo van Baal, directeur Bedrijfsvoering: “Voordat ik hier werkzaam werd, heb ik persoonlijk maar ook zakelijk als klant met Bumé kennis gemaakt. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat dit geen reclamepraatjes zijn.”

Ambities

“Op korte termijn willen we de digitalisering van onze bedrijfsprocessen verder uitbreiden. Vooral in het onderhoud heeft dit procesmatig belangrijke voordelen. Inmiddels hebben al onze monteurs een tablet waarop ze hun dagelijkse planning en taken - van het repareren van een deurbel tot een totale badkamerrenovatie - kunnen aflezen en de uren en het materiaalverbruik kunnen verantwoorden. De kans op fouten is hiermee geminimaliseerd en dat zorgt voor tevredenheid alom bij onze klanten. En dát is precies wat wij voor ogen hebben.”

Bereikbaar, betrokken, ondernemend en servicegericht

“Klanten komen allang niet alleen meer bij je om ‘wat’ je doet, maar kijken ook in belangrijke mate ‘waarom’ je het doet. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich bewust zijn van onze kernwaarden en zich daar ook naar gedragen.”

Aannemingsbedrijf Bumé BV


Reinaldstraat 20a, 6883 HN Velp

Telefoon 026 – 741 07 41

www.bume.nl

tekst: Mathilde Lentjes // Fotografie: Jacques Kok

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.