Avonturenpark Hellendoorn: dé unieke bedrijfsfeestlocatie in Oost-Nederland

25 februari 2020 09:06

Avonturenpark Hellendoorn: dé unieke bedrijfsfeestlocatie in Oost-Nederland

Een avontuurlijke locatie, verschillende thema’s, bijzonder entertainment en all-in verzorging qua hapjes en drankjes zorgen voor een geslaagd bedrijfsfeest: “A Night full of Adventure”.

Midden in de bossen van de Sallandse Heuvelrug ligt Avonturenpark Hellendoorn: een unieke evenementenlocatie. Wij bieden u volop mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsuitje, personeelsfeest, congres of klantendag. Uw organisatie kan gebruik maken van alle faciliteiten die wij als park bieden, zowel in de winter- als in de zomerperiode, doordeweeks of in het weekend. Over een evenement in het Avonturenpark wordt nog wekenlang (na)gesproken.

Bedrijfsfeest op maat

Voor uw bedrijfsfeest of personeelsuitje in de avonduren zijn er verschillende arrangementen mogelijk. Maak een keuze uit één van de vier themafeesten en wij garanderen u een onvergetelijke avond. Het park en de acht grootste attracties zijn deze avond exclusief voor u geopend. U wordt de gehele avond voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Het live entertainment is aangepast aan het thema dat u kiest. De themafeesten zijn al vanaf 100 personen te boeken.

Speciaal voor groepen tussen de 60 en 100 personen bieden wij een aangepast arrangement: The Party. Exclusief thema, maar met minstens zoveel avontuur.

Met het Happy Family Day arrangement is het mogelijk overdag het gehele park af te huren voor uw organisatie of uw klanten. Een unieke mogelijkheid om uw collega’s, relaties, klanten en/of hun partners en kinderen een geweldige dag te bezorgen die ze zich nog lang blijven herinneren. Happy Family Day is naar eigen wens vorm te geven.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem een kijkje op onze vernieuwde website: avonturenpark.nl/bedrijfsfeest. Bent u enthousiast en geïnteresseerd in een geheel verzorgd bedrijfsfeest op een unieke locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0548 659 159 of via team.marketing@avonturenpark.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.