Altijd een droombaan in de officewereld binnen bereik

5 augustus 2022 09:37

Altijd een droombaan in de officewereld binnen bereik

BaanBereik is dé partner voor het leveren van professionals op ieder niveau. De kernwaarden persoonlijk, plezier en resultaatgericht staan daarbij centraal. De dienstverlening bestaat uit uitzenden, detacheren, opleiden en werving & selectie. Opdrachtgevers vinden bij BaanBereik flexibiliteit zonder risico’s en werkzoekenden zijn er aan het juiste adres voor vacatures op elk niveau. Het maakt niet uit of zij aan het begin van hun loopbaan staan of al een carrière hebben opgebouwd. Omdat BaanBereik vestigingen heeft in Zwaag en Heerhugowaard en een netwerk heeft dat zich uitstrekt over heel Noord-Holland, vinden werkzoekenden er een groot en gevarieerd aanbod aan vacatures in allerlei dynamische branches.

De uitzendorganisatie focust zich op banen binnen de Office, Bouw en Techniek en biedt tal van interessante administratie vacatures en vacatures op technisch gebied. Maar tegenwoordig zijn ook mensen die op zoek zijn naar hun droombaan binnen de Horeca, het Gemeentelijk Domein en de Zorg er aan het juiste adres.

Dynamische kantoorbanen

Ambieer jij een kantoorbaan die je op het lijf is geschreven? Omdat office een van de specialismen van BaanBereik is, vind je er een zeer gevarieerd aanbod aan dynamische kantoorbanen. Of je nu op zoek bent naar een kantoorbaan bij een kleine of een grote organisatie. Er is een kantoorbaan voor zowel starters als ervaren professionals binnen de officewereld. Dat je op uiteenlopende niveaus in verschillende branches aan de slag kunt, is van de factoren die het werk interessant maakt. Bij BaanBereik vind je altijd de ideale kantoorbaan als je in het bedrijfsleven wilt werken. Maar ook als je in een office-functie aan de slag wilt binnen de zorg, marketing & communicatie, administratie, HR of klantenservice is er altijd een mooie baan binnen bereik.

Medewerker klantenservice

Mensen die beschikken over goede communicatieve vaardigheden, servicegericht zijn, mensen graag verder helpen en snel kunnen schakelen, kunnen solliciteren naar bijvoorbeeld klantenservice vacatures. In de functie van medewerker klantenservice ben je het aanspreekpunt voor klanten met vragen. Het is jouw natuur om die vragen op een duidelijke manier te beantwoorden en daarnaast ben je mensen met klachten van dienst. Daarnaast weet je klanten die opbellen of aan de receptie verschijnen klantvriendelijk en servicegericht te woord te staan. Omdat jij als geen ander weet hoe belangrijk het is om goede service te bieden, zet jij je als klantenservicemedewerker graag in voor het allerbeste resultaat. Klinkt dit als jouw droombaan? Wacht dan niet langer en reageer vandaag nog op een van deze vacatures! 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.