Aanbieder autopas op elektrische tour

1 september 2021 11:29

Aanbieder autopas op elektrische tour

Het Rotterdamse mobiliteitsbedrijf MKB Brandstof stimuleert ondernemers om over te stappen op elektrisch rijden. Dit doet het bedrijf o.a. met een laadpaalabonnement en autopas waarmee je je auto oplaadt in heel Nederland en bij meer dan 200.000 laadpunten in Europa.

MKB Brandstof scheurt elektrisch naar Zandvoort

Als ondernemer én particulier kun je kennismaken met elektrisch rijden en de duurzame mobiliteitsdiensten van MKB Brandstof tijdens de EV Experience, dat plaatsvindt op 24, 25 en 26 september. Op de unieke locatie van het circuit van Zandvoort komen merken samen met leveranciers van allerlei elektrische voertuigen. Naast testritten in elektrische auto’s, worden bezoekers tijdens de vele kennissessies en workshops meegenomen in de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van emissieloos rijden.

Klimaatpositief op weg in 2025

Volgens Martijn Raaijmakers, directeur van MKB Brandstof, is dit een duidelijk statement richting de branche dat het tijd is voor verandering. “De toekomst van mobiliteit is elektrisch. Daarom maken we het ondernemers gemakkelijk om duurzaam onderweg te zijn. Hiermee nemen we het voortouw in de veranderende markt van duurzame mobiliteit. Ons doel? Al onze ondernemers in 2025 klimaatpositief onderweg.”

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.