Gepubliceerd op 16 februari 2017

Cascade ontvangt voor derde keer de publieksprijs van MeetingReview

Dinsdag 6 februari zijn door MeetingReview bij Conferentiecentrum Kaap Doorn de Publieksprijzen 2016 uitgereikt aan de nummers 1, 2 en 3 in de verschillende categorieën. Ook dit jaar (voor de derde keer op rij) kreeg Cultureel Centrum Cascade de prijs in de categorie XL. Een unieke prestatie.

Gasten hebben beoordelingen achter gelaten op het onafhankelijke platform van MeetingReview.com. Cultureel Centrum Cascade heeft de hoogste totaal score gekregen en is daarmee de verdiende winnaar van deze publieksprijs voor vergaderlocaties. Vanuit de inmiddels 80 reviews komt bij Cascade vooral de prijs-kwaliteit verhouding en goede service naar voren in de toelichtingen.

Op Meetingreview.com kunnen gasten een beoordeling geven over vergaderlocaties in Nederland. Er wordt al flink gebruik gemaakt van deze mogelijkheid en boekers van vergaderingen kunnen hier dus zien wat de ervaring van andere bedrijven zijn. Ook voor de locaties maakt het de ervaringen van haar gasten inzichtelijk.

Voor de publieksprijs van Meetingreview zijn de locaties onderverdeeld in vijf categorieën om het zo makkelijker te maken om de locaties te kunnen vergelijken. Cultureel Centrum Cascade zit in de XL categorie tot 500 deelnemers per bijeenkomst. Zij scoorde in 2016 zelfs gemiddelde een 9. Nog specialer is dat Cascade deze prijs voor de derde keer op rij heeft gewonnen. Daarnaast is Cascade op de derde plek geëindigd van alle categorieën tezamen. Dit alles maakt het natuurlijk een geweldige prestatie om dit gemiddelde zo hoog te houden gedurende drie jaar.

Cultureel Centrum Cascade in Hendrik Ido Ambacht heeft tien recent vernieuwde zalen en daarmee oneindig veel mogelijkheden voor zakelijke meetings. Makkelijk bereikbaar en met gratis parkeergelegenheid. Meer informatie op http://www.stichting-cascade.nl/

Onze partners