Gepubliceerd op 17 februari 2021

Ga voor een gezonde werkplek in 2021!

Wekelijks vers fruit op je (thuis)werkplek zonder dat je er omkijken naar hebt? FRUIT OP JE WERK regelt het! Door persoonlijk contact en door het totale proces in eigen beheer te hebben zorgen zij voor een aanbod op maat, een prikkelende presentatie aan jullie personeel en de gewenste service.

INVESTEER IN JOUW OOGAPPELTJES

Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelig instrument om mensen te stimuleren om bewuster te leven. Vanuit die gedachte levert FRUIT OP JE WERK al meer dan 10 jaar bedrijfsfruit aan zowel kleine en grote ondernemingen door heel Nederland. Iedere week plaatsen onze eigen toffe peren het fruit tot op de gewenste locatie(s) op de werkplek. We zorgen dat er geen omkijken is naar dit initiatief en nemen alles volledig uit handen.

Werken jullie oogappeltjes momenteel (gedeeltelijk) vanuit huis? Gezondheid is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Dus ook deze harde thuiswerkers kunnen wel wat arbeidsvitaminen gebruiken! Maak een keuze uit één van onze heerlijke fruitboxen en voeg als werkgever je eigen lieve, leuke, gezonde boodschap toe!

WE ONLY PICK THE GRAPE ONES FOR YOU

Kwaliteit is bij alles wat we doen het belangrijkste uitgangspunt. Door rechtstreeks bij telers in te kopen krijgen wij het fruit zo vers mogelijk binnen en zijn er minder behandelingen nodig om het fruit goed te houden. Iedere week maakt onze inkoopafdeling een selectie van mooie seizoensgebonden fruitsoorten. Bij binnenkomst wordt het fruit door onze keurmeesters gekeurd op smaak, versheid en andere kwaliteitskenmerken. Wanneer het fruit bij ons binnen is gekomen wordt het met de grootste zorg verpakt.

FRUIT VOOR DE ZORG

Om zorgmedewerkers in deze moeilijke tijden te steunen en een extra fruitboost te geven, heeft FRUIT OP JE WERK de Fruitboost Challenge bedacht. Ondernemend Nederland wordt uitgedaagd om fruitboxen te doneren aan ziekenhuizen om de zorgtoppers die daar werken een steuntje in de rug te geven.

Op de website www.fruitvoordezorg.nl kunnen één of meerdere fruitboxen besteld worden en gedoneerd worden aan een zorginstelling naar keuze. Voorzie de boxen van een eigen logo en persoonlijke boodschap, zodat zorgmedewerkers worden aangemoedigd en gesteund. Ondernemers die een fruitbox hebben gedoneerd, kunnen andere ondernemingen ook uitdagen deel te nemen aan de Fruitboost Challenge. Zo hopen wij een bijzondere kettingreactie te veroorzaken!

Benieuwd naar hoe wij werkfruit ook bij jullie organisatie tot een succes kunnen maken? Vraag een vrijblijvende offerte of een proefbox aan via www.fruitopjewerk.nl