ZZP-boekhouder of accountant? Dezelfde zzp-diensten tegen lagere all-in-prijs

30 oktober 2020 09:49

ZZP-boekhouder of accountant? Dezelfde zzp-diensten tegen lagere all-in-prijs

ZZP-boekhouder of een accountant. Het is de vraag die bij vele – startende- zzp’ers door het hoofd gaat. Van oudsher gingen zzp’ers vaak naar een accountant. Dat was in de jaren 70 en 80. Anno nu is een zzp-boekhouder voor de zzp’er méér dan genoeg. Wij zijn gevolmachtigd om alle werkzaamheden te doen en hebben een bevriende accountant en fiscalist in ons netwerk die we in geval van nood altijd mogen raadplegen. Voor het tarief van 80 euro excl. Btw per maand heeft u een overeenkomst met de zzp-boekhouder met als voordeel extra kennis op de achtergrond.

ZZP-boekhouder goedkoper dan accountant

Nu met de coronacrisis moet elke zzp’er op de euro’s letten. En dan is het slim om even rond te kijken of u ergens kunt besparen op uw administratie. U moet op uw kosten gaan besparen. Bij ons weet u van tevoren hoeveel u per jaar betaalt voor welke diensten. Wij zijn transparant en berekenen geen extra kosten door. De reden dat wij zo goedkoop zijn is omdat ook wij op onze kosten letten. Sterker dat is één van onze sterke punten. U betaalt bij ons niet voor de secretaresse, koffiedame, schoonmaakster of assistente. Vanwege onze efficiënte manier van werken en omdat u met  één vast aanspreekpunt te maken heeft, blijft onze prijs voordelig voor u.

Wij doen alles gewoon zelf. Aan scholing en bijscholing doen wij ook. We overleggen met collega’s, doen allemaal een aparte cursus en delen de kennis. Zo maken we elkaar sterker.

Wanneer ben je zzp-boekhouder

ZZP-boekhouder is een vrij beroep. Gaat u naar een accountant, dan is dat een beschermd beroep. Hiervoor is dus een hogere opleiding én diploma vereist, dan de hbo-opleiding van SDP. Iemand mag zich niet zomaar uitgeven voor accountant, als die geen diploma op zak heeft. Wij hebben een opleiding op MBA en SPD-niveau gevolgd en meer dan 25 jaar praktijkervaring. Deze ervaring telt voor ons veel zwaarder dan het diploma. Ook hebben we een netwerk en kunnen we ook bij de belastingdienst snel de juiste persoon te spreken krijgen. En zzp’ers met elkaar in contact brengen.

ZZP-boekhouder en de aanlevering

Om een zo goed mogelijke verweking van uw boekhouding te hebben werken we wel met afspraken en richtlijnen. Open een zakelijke bank, betaal privézaken van uw privébank. Mail ons een mt-940 bestand van de zakelijk rekening en de verkoopfacturen. Bonnen vragen we- indien noodzakelijk- later op.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=fDY9qKqAaTE&t=20s[/embed]

ZZP-boekhouder en uw besparing

Stapt u per 1 januari over van uw accountant naar de zzp-boekhouder dan weet u dat u honderden, zo niet duizend euro zal besparen. Wilt u ook zekerheid en niet meer voor verrassingen komen te staan? Mail ons dan info@zzp-boekhouder.nl. Of bel 06-13936399. Wij zijn zeven dagen in de week geopend. Ook in het weekend. En in noodgevallen mag u ’s avonds ook mailen of bellen.

Peter Brink

ZZP-boekhouder

ZZP-boekhouder

Zeven dagen per week bereikbaar

Vaste jaarprijs

06-13936399

info@zzp-boekhouder.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.