ZZP-boekhouder Amsterdam geeft zzp-advies op maat

2 november 2020 10:32

ZZP-boekhouder Amsterdam geeft zzp-advies op maat

ZZP-boekhouder-Amsterdam biedt de zzp’er een overzichtelijke online boekhouding, een vaste all-in-jaarprijs van 960 euro excl btw, business coaching en flexibele openingstijden. Ons doel is dat u uit uw bedrijf haalt wat u voor ogen heeft. Wij denken met u mee én adviseren. Wij zijn boekhouder en klankbord in één. Bel 06-13936399 voor meer info.

ZZP-boekhouder kijkt naar totaalplaatje

ZZP-boekhouder-Amsterdam

Is een ambitieuze boekhouder met oog voor persoonlijk advies. We begrijpen wat er voor u als zzp’er komt kijken bij het ondernemen. We hebben dan ook 25 jaar ervaring in het begeleiden en adviseren van klanten en spreken de taal van de zzp’er. Wij kijken altijd naar het totaalplaatje, dus ook uw privé-uitgaven en privé-situatie bespreken we. Er kunnen namelijk ook daar fiscale voordelen zijn te behalen.

Werkzaamheden zzp-boekhouder-Amsterdam

Kiest u voor ons als boekhouder? Dan verzorgen wij al uw BTW-aangiften, uw balans en uw aangifte Inkomstenbelasting. Bovendien zit bij deze prijs ook al het gratis advies inbegrepen. Zo profiteert u van onze jarenlange ervaring. De redenen dat de zzp’er switch maakt naar ons zijn divers.

Het kan zijn dat u vindt dat u te veel betaalt bij uw huidige boekhouder. En dat u bv. betaalt voor de jaarrekening terwijl die als zzp’er niet noodzakelijk is. U wilt liever een transparante boekhouder en een vaste eerlijke vaste jaarprijs betalen.

Vaak zijn het startende ZZP’ers, die ons benaderen omdat ze extra hulp willen bij het opzetten van een goede administratie.

Of heeft u een goed lopend bedrijf en u gaat nog elk kwartaal met een map met papier naar uw authentieke boekhouder. U weet inmiddels dat online aanleveren van de boekhouding ook mogelijk is en zoekt een meer moderne zzp-boekhouder-Amsterdam.

Online boekhouden via ZZP-Boekhouder Amsterdam

Moeilijke dingen makkelijk maken dat is één van onze kwaliteiten. Bespaart u graag tijd, papier, toner en reistijd? Wilt u sneller werken en meer vrije tijd over houden. Bij ons mag u de boekhouding digitaal aanleveren. Hoe werkt dat?

U logt in bij uw zakelijke bank. En in plaats van een afschrift te printen of als pdf op te slaan kiest u voor downloaden en opslaan als mt-940 bestand. Deze file mailt u naar ons.

Vervolgens mailt u ons de verkoopfacturen van dat kwartaal en de belangrijkste aankoopnota’s. Wij doen de rest en bellen of mailen u door wat u aan btw dient te betalen.Zo bespaart u tijd en geld. Afspreken voor belangrijke zaken doen wij minimaal één keer per jaar. De rest van het contact gaat via telefoon, email, zoom of skype.

Meer info

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of een gratis eerste gesprek aanvragen. Dat kan. Mail naar info@zzp-boekhouder.nl Of bel naar 06-13936399. Dat kan dagelijks van 8.30 tot 22.00 uur. Ook op zaterdag en zondag zijn we bereikbaar.

ZZP-boekhouderPeter Brink
ZZP-boekhouder
Zeven dagen per week bereikbaar
Vaste jaarprijs
06-13936399
info@zzp-boekhouder.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.