Zakelijke toepassingen voor LED strips

13 mei 2020 14:30

Zakelijke toepassingen voor LED strips

Bedrijven en ondernemers kunnen LED strips op veel verschillende manieren toepassen. De afgelopen jaren zijn LED strips een vast onderdeel geworden voor de meest uiteenlopende toepassingen en voor elk bedrijf dat iets met verlichting doet.

LED Strips in interieurbouw

LED strips worden veel gebruikt in horeca, openbare gebouwen, kantoorpanden, en andere zakelijke locaties. Daarom zijn er veel interieurbouwers die dagelijks met LED strips werken. RGB LED strips zijn een ideaal product voor indirecte verlichting die op allerlei plaatsen kan worden aangebracht, bijvoorbeeld koven, onder een bar of balie, of in verschillende andere creatieve patronen.

Architecturele verlichting

LED Strips worden ook veel toegepast in grotere projecten waarbij gevels of gebouwen worden uitgelicht. Ook in algemene ruimtes worden er veel mooie creaties mee gemaakt. Door LED strips of LED Neon te combineren met aluminiumprofielen kunnen nette strakke lijnen worden gemaakt dit de uitstraling van een pand volledig veranderen.

Custom-built LED oplossingen

BuyLEDStrip.com levert ook custom LED oplossingen. Veel klanten gebruiken lineaire LED armaturen voor verschillende veeleisende applicaties. Voor openbare verlichting wordt bijvoorbeeld steeds vaker gebruik gemaakt van LED lijnen. Dit is het geval in tunnels, bruggen / brugleuningen, en andere elementen die ze een bijzondere uitstraling willen geven. Hiervoor ontwikkelen wij speciale LED armaturen die geschikt zijn voor plaatsing in de openbare ruimte. Daarnaast kunnen lineaire LED armaturen in veel verschillende veeleisende toepassingen worden gebruikt in machinebouw, automotive, en ga zo maar door. Een klant kan altijd met ons contact opnemen voor de ontwikkeling van een custom LED product. Wij doen alles van ontwerp tot en met realisatie en fabricage.


Maatwerk

Alle LED strips die BuyLEDstrip.com verkoopt kunnen op maat worden afgewerkt en compleet plug&play worden afgeleverd, zodat u minimale tijd kwijt bent met de installatie. Dit is ook ideaal wanneer u (nog) weinig ervaring heeft met het werken met LED strips en dit liever aan ons overlaat.

Lichtplan

Voor de verlichting van uw kantoor, werkruimte, magazijn, of geheel gebouw, kunnen wij u assisteren in het maken van een lichtplan. Lichtberekeningen kunnen worden gemaakt d.m.v. DiaLux, u krijgt dan een visuele render van het eindresultaat en ook de bijbehorende berekening van de lichtsterkte op alle verschillende oppervlakken. Door LED strips te combineren met andere verlichtingsbronnen kan vaak een prachtig maar ook praktisch resultaat worden verkregen.

Bedrijfsgegevens

Groenlicht

Denethor 17

5663 RL  Geldrop

Email: info@buyledstrip.com

www.buyledstrip.com

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.