Zakelijke producten en diensten op maat

16 juni 2020 09:00

Zakelijke producten en diensten op maat

Als jij op zoek bent naar nieuwe apparatuur is het fijn dat jij daar als ondernemer weinig tijd aan hoeft te spenderen. Met ons grote assortiment en een persoonlijke accountmanager, die voor jou op zoek gaat naar de beste oplossing, bieden wij de uitkomst.

MediaMarkt Zakelijk is de partner voor het MKB en de grootzakelijke markt. We bieden ondernemers advies en ondersteuning op maat bij aanschaf en installatie van diverse producten en relevante services. Omdat we persoonlijk contact zeer belangrijk vinden, krijg je bij ons een persoonlijke accountmanager tot je beschikking. Deze accountmanager helpt je bij het vinden van oplossingen binnen diverse werkvelden, zoals op het kantoor, buiten het kantoor of in de zorg en horeca.

Alles voor op en buiten het kantoor

Om werkplekken op kantoor naar wens in te richten en van de nieuwste apparaten te voorzien, biedt MediaMarkt een groot aantal mogelijkheden. Het aanbod varieert van diverse notebooks en desktops tot verschillende soorten printers en monitoren. Als gelicenseerde verkoper van de professionele line-up van Dell, HP en Lenovo bieden we altijd een passende oplossing. Ook is het van groot belang om op kantoor een juiste werkhouding aan te nemen. Zorg er daarom voor dat de werkplek van jou en je medewerkers ergonomisch is ingericht. Verstelbare stoelen, zit/stabureaus en ergonomische randapparatuur spelen hierbij een grote rol. Daarnaast is het natuurlijk fijn om te kunnen ontspannen op kantoor. Daarom bieden we een ruim aanbod aan volautomaat koffiemachines, magnetrons en tosti-ijzers voor in je kantine.

Gebruiken jij en je medewerkers apparatuur voornamelijk buiten het kantoor? En moeten deze apparaten bestand zijn tegen de meeste heftige omstandigheden? Dan biedt MediaMarkt jou diverse oplossingen. Zo kunnen laptops, smartphones en tablets worden voorzien van speciale displays die met handschoenen kunnen worden gebruikt en in felle lichtomstandigheden goed leesbaar blijven. Deze zogeheten rugged-devices beschikken daarnaast over een behuizing die bestand is tegen val, stoot, water- en stofschade. Dit maakt deze apparaten bijvoorbeeld geschikt voor gebruik in de bouwsector. Ook is het verstandig om je producten veilig op te bergen. Daarom vind je bij MediaMarkt tassen en covers in diverse soorten en maten. Zo zijn er compacte hoezen waar alleen je laptop of tablet in past, maar ook tassen waarin diverse extra accessoires kunnen worden bewaard.

Alles voor de zorg en horeca

In zorginstellingen en restaurants kunnen onze producten een belangrijke rol spelen. Zo kunnen er hospitality tv's, die informatie of entertainment verschaffen, worden geplaatst in ruimtes waar je gasten verblijven, zoals in wachtruimtes of hotelkamers. Maar denk ook aan oplossingen met betrekking tot videobellen en diverse andere apparatuur ten behoeve van het comfort van je gasten, zoals een minibar, een waterkoker of een koffiezetapparaat. In veel gevallen installeren we deze producten op locatie in samenwerking met geselecteerde partners.

Onze zakelijke services en vestigingen

Verder ontvang je bij MediaMarkt standaard 2 jaar garantie met de mogelijkheid om dit uit te breiden, heb je de optie om oude laptops, smartphones en tablets om te ruilen en bieden we diverse betalingsmogelijkheden. Ook helpen we je met het aansluiten van je mobiele apparaten op de grootste telecomnetwerken in Nederland. We denken van de oriëntatie tot aan de implementatie met je mee. Zo kunnen jij en jouw medewerkers direct aan de slag.

Op dit moment is er een MediaMarkt Zakelijk-accountmanager aanwezig in de MediaMarkt-winkels in Amsterdam (ArenA), Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven (Ekkersrijt), Rotterdam Centrum, Tilburg, Utrecht Hoog Catharijne, Heerhugowaard, Leeuwarden en Middelburg. In de toekomst zullen steeds meer MediaMarkt-winkels beschikken over een regionale accountmanager. Toch kun je voor zakelijke vragen ook nu al terecht in al onze winkels en servicepunten binnen Nederland.

Wil jij als ondernemer gebruikmaken van MediaMarkt Zakelijk? Neem dan vrijblijvend contact op met jouw persoonlijke accountmanager via mediamarkt.nl/zakelijk.

Naar alle berichten van Mediamarkt Zakelijk terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.