Zakelijk financieren? Het kan met Credion Maashorst

25 januari 2023 12:47

Zakelijk financieren? Het kan met Credion Maashorst

Per heden heeft Koen Scheepers zich als adviseur aangesloten bij Credion. Samen met Bert van Doorn zullen zij ondernemers in de regio Maashort e.o. adviseren naar de meest optimale financieringsoplossing voor hun bedrijf.

Koen Scheepers heeft ruim 15 jaar ervaring bij verschillende functies in de financiële dienstverlening en zal nu als Credion adviseur het mkb vanuit een onafhankelijke rol adviseren en begeleiden.

Ondernemers hebben ambities en blijven plannen maken. Ondernemers met een goed plan zijn kritischer over de invulling van hun financieringsbehoefte. Ze weten dat er tegenwoordig naast hun huisbankier tal van andere alternatieven zijn. Bij deze zoektocht naar de beste financieringsoplossing adviseren wij hen. “Als onafhankelijke adviseurs kijken we breder. Daarbij zijn ook combinaties met andere financieringsvormen mogelijk om zo tot een ideaal plaatje te komen’ geeft Bert van Doorn aan.

Credion Maashorst

Het werkgebied Maashorst biedt volop kansen. “Bij de zoektocht naar de meest optimale bedrijfsfinanciering adviseer ik ondernemers graag om hun ambitie waar te maken. Als onafhankelijke adviseur kijk ik breder. Door toegang te hebben tot meer dan 100 verschillende geldbronnen, zijn er volop mogelijkheden voor de ondernemer om zijn ambitie waar te maken,” geeft Koen Scheepers aan.

Bert van Doorn is al jaren actief als financieringsspecialist bij Horeca Advies Bureau. Hier richt hij zich alleen op de horecabedrijven, met Credion kunnen zij zich ook richten op andere bedrijfstakken. Vanuit het kantoor op de Stationsplein 1 in Heesch helpen Bert en Koen u graag.

Credion

Credion is een keten van ruim 50, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 100 verschillende bronnen van geld beschikken. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfs- en vastgoedfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: “Credion realiseert uw bedrijfs− & vastgoedfinanciering. Ook bij uw huisbankier.”

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw financieringsmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Bert van Doorn (06 51 37 18 05) | bvandoorn@credion.nl of Koen Scheepers (06 28 18 34 30) | kscheepers@credion.nl. Kijk ook eens op www.credion.nl voor meer informatie.

Foto: Credion Maashorst: Koen Scheepers en Bert van Doorn

Naar alle berichten van Credion terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.