Yealink-Oplossingen voor Efficiënt Hybride Werken

9 januari 2024 09:07

Yealink-Oplossingen voor Efficiënt Hybride Werken

Tony's Chocolonely: hybride werken met passende Yealink apparatuur

Dit jaar hebben we Tony's Chocolonely geholpen bij het vinden van een geschikte oplossing voor videovergaderingen. Toen hybride werken werd geïntroduceerd, ontstond er een behoefte aan betere faciliteiten voor videovergaderingen. We hebben Tony's Chocolonely geadviseerd over de beste oplossing voor hun verschillende ruimtes. Na de installatie komt onze productexpert, Ricky, nog eens langs bij Tony's kantoor om te controleren of alles goed bevalt en of er nog vragen zijn. Ricky blikt samen met Feike (IT-lead) en Tom (IT-systemen & cloud engineer) terug op het project.

Uitdaging

FeikeFeike, IT-lead bij Tony's, vertelt over de aanleiding om op zoek te gaan naar goede videoconferencingsystemen.

“Voor corona was het niet vaak nodig om videocalls te houden, want iedereen werkte bijna altijd op kantoor. Toen het kantoor net weer open kon, kregen we te maken met hybride werken. We kwamen erachter dat we meer faciliteiten nodig hadden dan het enkele systeem dat we hadden staan. Zo zijn we een selectie begonnen en (begin dit jaar) bij Lydis uitgekomen.” - Feike, IT-lead bij Tony's Chocolonely

Feike: “Tijdens ons contact met Lydis kwamen we erachter dat we een goede klik hebben met het bedrijf en de mensen die er werken. We hadden een goed gevoel bij Ricky en dat vinden we heel belangrijk. We krijgen goede uitleg, ze staan voor je klaar en reageren snel en flexibel. Zo is Ricky bij ons op kantoor geweest en zijn wij bij Lydis langsgegaan.”

Oplossingen

YealinkTony’s heeft meerdere merken naast elkaar gelegd en gemerkt dat de Yealink systemen mooie functionaliteiten hebben. Zo kwamen ze bij Lydis uit.

Feike: “Tijdens ons contact met Lydis kwamen we erachter dat we een goede klik hebben met het bedrijf en de mensen die er werken. We hadden een goed gevoel bij Ricky en dat vinden we heel belangrijk. We krijgen goede uitleg, ze staan voor je klaar en reageren snel en flexibel. Zo is Ricky bij ons op kantoor geweest en zijn wij bij Lydis langsgegaan.”

Proefopstelling

Tony's heeft een Yealink proefopstelling mogen gebruiken om te testen of de systemen echt aansluiten bij hun wensen en eisen. Deze test leidde tot aanschaf van verschillende systemen. 

Ricky: “Voor een van de vergaderruimtes was de A30 meeting bar uitermate geschikt. Het is een all-in-one oplossing die makkelijk in gebruik is. Voor kantine, waarin ook wekelijkse meetings met het hele team worden gehouden, was het nodig om vanuit meerdere hoeken cameradekking te hebben. Daarvoor adviseerden we het Microsoft Teams Rooms systeem voor extra grote ruimtes: De Yealink MVC940.”

Resultaat

Tom, IT systems & cloud engineer bij Tony's Chocolonely vertelt over de ingebruikname van de Yealink oplossingen:

“We gebruiken Teams Rooms met Yealink hardware. Bijvoorbeeld voor onze dagelijkse standup meetings. Het werkt zoals we willen. De eerste persoon die binnenkomt in de ruimte, drukt op het touch panel om de vergadering te starten. De rest sluit aan, bijvoorbeeld vanaf laptop of mobiel. Erg handig: degene die aan het spreken is wordt automatisch in beeld gezet. Yealink is echt de voorloper op vlak van Android + Teams!” - Tom van Straaten, IT systems & cloud engineer bij Tony’s Chocolonely

Follow-up

Als Ricky na ingebruikname langsgaat bij Tony's, helpt hij om twee camerabeelden op één weergave te krijgen met de MVC940. Zo is iedereen goed zichtbaar.

Feike: “De hardware is goed qua gebruiksgemak en geeft een goed beeld. Ik zeg ‘doen’.”

Jool-Hulstraat 16
1327 HA ALMERE

T +31 (0) 36 20 20 120
info@lydis.com

lydis

Tony's Chocolonely | Lydis

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.