Word producent van uw eigen zakelijke zonne-energie!

10 oktober 2018 10:53

Word producent van uw eigen zakelijke zonne-energie!

zonnestroomHeeft uw bedrijf een groot dak? Verbruikt u veel stroom? Lees dan hier waarom zonnepanelen zeer waarschijnlijk de beste investering zijn die u op dit moment kunt doen.

Wist u dat het rendement op een investering in zonnepanelen wanneer u het slim aanpakt al snel boven de 10% uitkomt? En dat terugverdientijden tussen de vijf en acht jaar tegenwoordig eerder regel dan uitzondering zijn?

U bespaart direct op uw energiekosten

Zelf opgewekte zonne-energie hoeft u niet meer in te kopen bij uw energieleverancier. Dit scheelt direct in de vaste lasten en u bent tevens minder afhankelijk van stijgingen in de stroomprijs.

U ontvangt 30% belastingkorting op de aanschaf van zonnepanelen

Dankzij een aantal fiscale voordelen kunnen bedrijven hun investering in zonnepanelen snel terugverdienen. Bedrijven mogen namelijk tot 169,5 procent van hun investeringen in duurzame energie binnen twee jaar aftrekken. In de praktijk betekent dit dat u tot 30% van uw investering in zonnepanelen kunt terugkrijgen via de Belastingdienst.

U kunt gebruik maken van de aantrekkelijke SDE+ subsidie

Er zijn diverse stimuleringsmaatregelen zoals de aantrekkelijke SDE+ subsidie. In 2017 stelt de overheid 12 miljard SDE+ subsidie beschikbaar aan bedrijven die willen investeren in duurzame energie zoals zonnepanelen.

U onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Met zonnepanelen onderneemt u duurzaam en maatschappelijk verantwoord en draagt u bij aan een schoner milieu.

Wij adviseren u graag over de opties en mogelijkheden en wat het beste past in uw geval. U kunt een persoonlijk plan op maat voor uw bedrijf aanvragen waarin wij berekenen hoeveel rendement u krijgt op een investering in zonnepanelen in uw specifieke situatie.

Maak een persoonlijk plan voor mijn bedrijf

Marthijn de Jong / Zonnestroom Nederland

085-0655480 / 06-58824345

marthijn@zonnestroomnederland.nl

www.zonnestroomnederland.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.