Wij helpen u aan nieuw verspanend talent!

27 mei 2020 10:52

Wij helpen u aan nieuw verspanend talent!

In de Nederlandse metaaltechniek zitten werkgevers altijd te wachten op nieuw technisch talent. Vakmanschap vergrijst in rap tempo. Tijd voor een nieuwe impuls, een andere visie op instromen, een nieuwe visie op opleiden.

Verder in Techniek schoolt getalenteerde mensen om tot CNC-operator in 8 weken tijd!

Een 8 weekse opleiding als CNC-draaier of frezer Is dat mogelijk? Jazeker!

Zie het als een versneld rijbewijs. In 1 week, 40 uur rijles heeft een hoger slagingspercentage dan 40 weken van 1 uur. Bovendien kun je al na 1 week de weg op! Daar leer je pas echt te rijden. Daar word je chauffeur.

Dat geldt ook voor het vak CNC -verspaner bij Verder in Techniek .

320 uur CNC -les, 8 weken lang programmeren, simuleren, produceren, controleren, elke dag van 8 tot 17 uur. Werken met TOP machines, top gereedschap, TOP praktijk leraren uit de industrie en TOP leerlingen. Allen gescreend en getest op specifieke talenten en eigenschappen nodig voor de metaaltechniek.

Bij ons krijg je een certificaat van bekwaamheid, vakman word je in de praktijk!

Werving en opleiding

Verder in Techniek bestaat 6 jaar. We hebben ruim 300 talenten geworven, opgeleid en aan het werk geholpen bij diverse machinefabrieken.

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste mensen met aanleg voor het vak. Slechts 3 op de 10 hebben verspanend talent. Samen met u zoeken we de juiste match voor uw bedrijf.

Welke bedrijven gingen u voor?

Gerenommeerde verspanende bedrijven kunnen we tot ons netwerk rekenen. PM B.V., Mogema, Wila, Pillen, Kinkelder, Fokker, MIFA, BSM en vele anderen gebruiken ons als instrument om nieuw talent in te werken.

Kosten?

Het hele traject van werving tot plaatsing kan door Verder in Techniek verzorgd worden. Tegen een fractie van de kosten die een BBL /BOL-traject kost. Ook bespaart u een sollicitatieprocedure, een lang traject vol teleurstellingen en advertentiekosten.

Hoe snel heb ik een waardevolle kracht?

Verder in Techniekers halen in 8 weken een hoog niveau. Ervaring moeten ze nog wel opdoen. Ze moeten net als iedereen ingewerkt worden. U heeft waarschijnlijk andere machines, andere methodes, besturingen, gereedschappen, uw eigen geheim. Het helpt als u daar tijdens het inwerken aandacht voor heeft. Wij helpen u graag zodat weinig spindeltijd verloren gaat.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.verderintechniek.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.