Wij helpen je terugblikken en vooruitkijken

11 december 2020 13:00

Wij helpen je terugblikken en vooruitkijken

Laten we eerlijk zijn: voor veel ondernemers is dit jaar uitdagend en zwaar. Niet alleen omdat inkomsten en klanten wegvallen, maar ook door het gebrek aan perspectief. Tijd om stil te staan bij je gestelde jaardoelen heb je misschien nog niet gehad. Tegelijkertijd is nu wel duidelijk dat dit voorlopig de situatie is zoals hij is en we er het beste van moeten maken! Je wil misschien het liefst zo snel mogelijk een dikke streep zetten door 2020, toch is terugkijken hét startpunt voor heldere doelen in 2021. Terugblikken is ook opruimen en herstructureren. Wat is gelukt en wat heb je (nog) niet gerealiseerd? Wat waren je grootste successen en je teleurstellingen en waarin wil jij het verschil gaan maken? Welke prioriteiten stel je daarin voor jouw bedrijf en hoe zet je dit om in uitdagende en realistische doelen? Voor veel ondernemers is dit op papier herkenbare kost en waarschijnlijk zit er al veel in je hoofd. Toch kan het ook een eenzame worsteling zijn. Omdat we bij YOU Company ook weten hoe dat voelt, hebben we iets speciaals voor je.

You Company

YOU BUSINESS BREAK

Een korte energieke break van 2 uur in de natuur - weg van je bureau en terug naar de basis om je creativiteit aan te wakkeren. Met een terugblik (bezinning) en vooral veel aandacht voor het sparren over uitdagingen, plannen en wensen. Samen met een van onze ondernemerscoaches formuleer je nieuwe doelen en creëer je een weg naar het realiseren daarvan. Natuurlijk met een heerlijke kop koffie van het vuur en met een flinke dosis energie en humor! En omdat we jou echt vooruit willen helpen, hebben we 5 golden tickets beschikbaar. Vijf gratis sessies van de YOU Business Break voor ondernemers zoals jij! Kijk snel op www.youcompany.eu/businessbreak en bemachtig een van deze golden breaks. Laad jouw batterij weer op, zodat je met frisse

ambitie aan het nieuwe jaar kunt beginnen! «

www.youcompany.eu/businessbreak

Telefoon 085 - 1300 925

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.