Wendbaar blijven belangrijk!

23 oktober 2020 14:27

Wendbaar blijven belangrijk!

De coronacrisis raakt veel mensen. Ondernemers worden mogelijk gedwongen na te denken over het aanpassen van bedrijfsactiviteiten of over een ander beroep voor zichzelf of voor hun medewerkers, banen verdwijnen en tegelijkertijd zijn er sectoren waarin mensen nodig zijn.  Het confronteert ons meer dan ooit met het belang van wendbaar en duurzaam inzetbaar te blijven voor de arbeidsmarkt.

Door het kabinet zijn noodregelingen opgezet, met volop aandacht voor ontwikkeling en scholing.

Hoe geef je daar als ondernemer handen en voeten aan? Er is massaal gebruik gemaakt van het kosteloos ontwikkeladvies door zelfstandigen en werkenden. Het loket voor de ontwikkeladviezen wordt per 1 december 2020 opnieuw geopend. Wie niet wil wachten tot december en nu gebruik wil maken van kosteloos en onafhankelijk advies, kan terecht bij het Leerwerkloket Fryslân.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.