Week van de Circulaire Economie 2023

23 januari 2023 15:50

Week van de Circulaire Economie 2023

In 2023 vindt voor de 8e keer de Week van de Circulaire Economie plaats. Er is een afwisselend programma door het hele land. Goede voorbeelden krijgen hier een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan. Bekijk het programma van de circulaire hubs en meld u aan voor een event.

Datum: Maandag 6 februari t/m Zaterdag 11 februari

Waarom wordt 'de Week' georganiseerd?

Het is dé jaarlijkse campagneweek voor de circulaire economie. Het doel is om te laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt. Zo kan iedereen daarvan leren. Door het hele land en op verschillende circulaire thema’s worden events georganiseerd. Deze editie gebeurt dit volledig vanuit circulaire hubs.

Wat is een hub?

Een circulaire hub is een plek waar alle kennis en kunde in huis is om circulair ondernemerschap van de grond te tillen. Het bruist hier van de innovatie en pioniersdrift. Er zijn deze editie meer dan 25 circulaire hubs door het hele land.

Programma en aanmelden

Het programma van de Week van de Circulaire Economie wordt steeds gevarieerder en voller. Heeft u al een evenement gezien waar u bij wilt zijn?

Bekijk het volledige programma en meld u aan via de circulaire hubs.

Benieuwd naar de evenementen waar wij aan bijdragen? Bekijk ze hier

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van het Versnellingshuis Nederland circulair. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is een samenwerkingspartner in het Versnellingshuis.

Bron: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.