Websites die écht iets opleveren

20 oktober 2021 11:32

Websites die écht iets opleveren

“Een website bouwen kost geld.” Ja, dat is waar, maar als je het goed doet, pluk je er snel de vruchten van. Een professionele website werkt voor jouw bedrijf en levert iedere dag inkomsten op. 
Tegenwoordig zijn er allerlei tools waarmee je binnen een paar uur een website in elkaar kunt flansen. Dit lijkt makkelijk en voordelig, maar het is verspilde moeite. Zo’n website heeft allerlei valkuilen en is bovendien slecht vindbaar. Kies daarom voor een website die jouw bedrijf en expertise eer aan doet en een goede indruk achterlaat. Met een professionele website sta je 2-0 voor bij potentiële klanten. 

Block-design is dé oplossing voor de hardwerkende ondernemer

Een professionele website bouwen is echter tijdrovend en vergt veel specialisme. Gelukkig zijn er webbouwers en online marketeers die dit voor je regelen, De Werkende Website uit Capelle aan den IJssel bijvoorbeeld. “Ondernemers hebben vaak volle agenda’s. Als de website eenmaal staat, willen ze er weinig omkijken naar hebben. Daarom ontwikkelden wij block-design. Een mooie oplossing die we permanent verbeteren, zodat de website nooit veroudert”, zegt Marinus Vlot, mede-eigenaar van De Werkende Website. 

Een block-design website vertelt jouw ondernemersverhaal met behulp van gebruiksvriendelijke contentblokken. Deze ogen rustig en overzichtelijk, waardoor je potentiële klant snel een goed beeld krijgt van jouw bedrijf. De Werkende Website vult deze blokken met de afbeeldingen, tekst en stijl die jij wenst.     

De website blijft werken dankzij de webcreators. Zij voeren dagelijks met elkaar verbeteringen en updates door. Ook staan ze open voor wensen van klanten. Deze bundelen ze zorgvuldig en op basis hiervan bedenken ze mooie, praktische oplossingen, waardoor de websites nog meer opleveren.  Denk hierbij aan wijzigingen van browsers, zoekmachines of regelgeving. Door updates blijf je voldoen aan deze kaders en kan je professioneel blijven profiteren van de kansen.    

Je online marketing goed regelen

Als de website of webshop eenmaal staat en goed werkt, is de basis voor de online marketing gelegd. Nu is het belangrijk dat jouw website constant verkeer trekt. Dit doe je onder andere door te werken aan je plaats binnen Google (SEO en SEA), nieuwsbrieven te versturen, te bloggen en socialmediaberichten te plaatsen. Daar komt veel werk bij kijken, maar ook dit kun je volledig uitbesteden.

Marinus: “Wij bieden ondernemers een totaaloplossing op het gebied van online marketing. Onze SEA- en SEO-specialisten, socialmediamarketeers en contentcreators zetten continu hun expertise en creativiteit in om te werken aan de zichtbaarheid en conversie van onze klanten. Dit is een perfecte taakverdeling. De klant hoeft zich alleen nog bezig te houden met zijn/haar eigen klanten en wij doen waar wij goed in zijn: online marketing op de juiste wijze inzetten, zodat de klant snel wordt gevonden door de juiste doelgroep.”

Wil jij ook een website die werkt? Ga naar de Werkende Website voor meer informatie.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.