Waar In- & Outdoor samenkomen voor teambuilding, vergaderen en bedrijfsfeestjes!

25 mei 2022 09:00

Waar In- & Outdoor samenkomen voor teambuilding, vergaderen en bedrijfsfeestjes!

Midden op de Veluwe, centraal in ons land, ligt het grootse Otterlo Events in het kleine Otterlo. Nergens in Nederland gaan vergaderen en in- en outdooractiviteiten zo nauw samen met de natuur en elkaar als hier. 

In- en Outdoor

Regen, onweer of code oranje? Het maakt bij Otterlo Events niet uit. Het leeuwendeel van onze activiteiten kan gewoon lekker indoor. Zo hebben we een unieke beach-hal voor een zomers potje beachvolleybal binnen en de klimwand met het challengeparcours niet te vergeten. Voor diegene die tegen de nodige tijdsdruk kunnen zijn onze escaperooms het proberen waard.

Toch liever naar buiten? Geen probleem. Otterlo Events bevindt zich midden in het Groene Hart van de Veluwe. In de bossen rondom ons terrein zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een survival-avontuur tot schitterende rit 4x4 safari rit door de Veluwse wildernis, een van onze eigen favorieten.

Vergaderen

Bij Otterlo Events combineren wij het nuttige met het aangename. Zo verzorgen wij op onze locatie jouw teammeeting met goede maaltijden en leuke teambuildingactiviteiten. Voor de inspirerende vergadering hebben wij 3 mooie buitenlocaties, overdekt, stoer en outdoor. Voor een extra bijzondere bijeenkomst organiseren wij ‘stoeien tussen de koeien’ bij onze Boshut. Terug naar de basis, de natuur met onze eigen Hooglander kudde ter inspiratie.

Bedrijfsfeest

Jaarlijkse sportdag, zomerborrel of jaarafsluiting? Wij verzorgen deze met volle overgave. Voor gezelschappen tot zo’n 75 personen draaien wij graag wisselprogramma’s in elkaar, zodat iedereen het naar zijn/haar zin heeft.  Met onze diversiteit aan activiteiten hebben wij voor ieder wat wils: sportief, actief, culinair, spectaculair, cultureel en ontspannend. Maar bovenal willen wij jullie een memorabele dag bezorgen.

Ben jij enthousiast, bel of mail ons en vraag naar Kayra of Sonja.

Otterlo Events
Mosselsepad 28, 6731SM Otterlo
T: 0318 265 265
E: info@otterloevents.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.