Volledig ontzorgd en, net zo belangrijk: gekend

8 juni 2021 13:21

Volledig ontzorgd en, net zo belangrijk: gekend

EXPO HOUTEN, DE PERFECTE LOCATIE IN HET MIDDEN VAN HET LAND

Centraal in Nederland gelegen, gratis parkeergelegenheid en uitstekende zalen maken Expo Houten uitermate aantrekkelijk voor élke meeting. Tevens worden er jaarlijks talloze beurzen, congressen en andere events gehouden, oftewel de locatie voor íeder event.

MEETINGS & EVENTS

Expo Houten beschikt over negen vergaderzalen. De grootste zaal biedt ruimte aan 200 personen. Daarnaast is het mogelijk deze plenaire zaal te combineren met enkele subzalen. In alle zalen zijn audiovisuele faciliteiten aanwezig. Onze ruimtes op de begane grond bieden ruimte aan congressen tot 2000 personen. Het professionele team houdt de lijnen kort. Daardoor wordt u volledig ontzorgd en, net zo belangrijk: gekend. Uw wensen staan centraal. U heeft bij Expo Houten de ruimte om samen te groeien. De culinaire omlijsting wordt geheel naar uw wensen verzorgd. De vaste cateraar, Vermaat, zorgt er voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

EFFECTIEVE MAATREGELEN EN VEILIGE RICHTLIJNEN

Na maanden dé locatie voor de GGD Regio Utrecht te zijn geweest voor vaccinaties en trainingen, zijn we sinds begin juni weer verder open! Bij Expo Houten kan je op een veilige manier samenkomen voor een vergadering, congres, training of examen. We hebben de nodige maatregelen genomen, zodat de veiligheid van de bezoekers en organisatoren gewaarborgd is. Boek nu alvast een vergaderzaal!

Ondanks de maatregelen blijven de speerpunten van Expo Houten gastvrijheid, flexibiliteit en betrokkenheid.

INTERESSE?

Neem voor meer informatie contact op via info@expohouten.nl of bel ons 030-63 49 100. Naar aanleiding van ons persoonlijk contact zullen we een offerte op maat voor u maken.

EXPO HOUTEN

Meidoornkade 24

3992 AE Houten

030-63 49 100

info@expohouten.nl

www.expohouten.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.