Virtual Reality voor iedereen!

14 september 2021 10:10

Virtual Reality voor iedereen!

De VR bril gaat voor het eerst op. Een grote glimlach verschijnt. De verwondering is af te lezen van het gezicht. Hier doen we het voor!

Onze missie…Virtual Reality ervaringen bieden aan een breed publiek.

Steeds meer bedrijven weten ons te vinden. Waarom? Het Virtuele Speelhuis in Almere biedt namelijk virtual reality op maat aan. Met ruim 50 ervaringen in virtual reality is er voldoende keuze voor een leuk en gezellig uitje waar nog lang over gesproken zal worden. Virtual reality heeft namelijk in de afgelopen jaren grote stappen gemaakt. Van de telefoon in het kartonnen doosje tot de full HD techniek van nu.

Ga het gevecht aan samen met jouw collega’s tegen zombies of bescherm samen jouw dorp tegen aanvallen van orcs en draken middels pijl en boog. Laat zien aan jouw collega’s dat je niet bang bent aangelegd en loop over een plank op 80 meter hoog en kom daarna tot rust in de VR cinema en geniet van mooie films en animaties in virtual reality. Laat je begeleiden door Anne Frank in een virtuele toer door het achterhuis of speel tennis zoals je nog nooit hebt gespeeld in virtual reality. Met de vele schermen kijk je mee wat jouw collega’s op dat moment ervaren in virtual reality. Kortom, de mogelijkheden zijn zeer divers bij Het Virtuele Speelhuis in Almere.

Na paar uur de wereld van virtual reality ervaren te hebben, praat je na met jouw collega’s onder het genot van een hapje en een drankje verzorgt door een van onze cateraars. Met ruim 400m2 bieden wij ruimte aan tot 50 personen en parkeren is bij ons gratis. Met het OV? Het station is op slechts 10 min lopen van ons.

Geïnteresseerd in trainingen of andere educatieve toepassingen in virtual reality? Wij komen op locatie op uw school of bedrijf.

Het Virtuele Speelhuis

Markerkant 10-13A

1316 AA Almere

Tel: 036-3033054

Email:  info@vrspeelhuis.nl

Website: www.vrspeelhuis.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.