Vergaderen op anderhalve meter

25 juni 2021 13:04

Vergaderen op anderhalve meter

Op zoek naar ruimte

Terwijl werkend Nederland zich van de ene online sessie naar de andere verplaatst, is de behoefte naar fysiek overleg altijd blijven bestaan. De interactie en het samenspel van het lijfelijk samen zijn werden gemist. Het is dan ook niet vreemd dat het een van de eerste dingen is die we weer gaan organiseren.

Nu er is versoepeld, start ook de zoektocht naar ruimte. In onze agenda’s, maar ook zeker naar een ruimte om samen te komen. Bij DNK vind je weer volop mogelijkheden om jouw bijeenkomst, op een mooie en veilige manier, succesvol te laten verlopen. 

Anderhalve meter vergadering

DNK heeft alles in huis om jou en jouw team optimaal te bedienen. Met diverse ruimtes waar groepen tot twintig personen effectief en bovenal veilig kunnen vergaderen. Wil je enkele teamleden laten aanhaken via onze streamingdiensten? Geen probleem. We regelen het voor je.

Een veilige bijeenkomst begint bij:

- extra hygiënemaatregelen en extra schoonmaakronden;

- ventilatie met schone buitenlucht;

- duidelijke looproutes;

- vaste zitplaatsen;

- catering via afgiftepunten en per persoon verpakt.

DNK houdt zich te allen tijde aan de maatregelen van het RIVM en hanteert het protocol van de VSCD (brancheorganisatie van theaters)

Pak jouw moment

Kun je niet wachten om weer met collega’s en relaties om tafel te gaan? Neem dan contact op met Robert Wolf, Eventmanager Verhuur, via zakelijk@dnkn.nl of kijk op de website bij vergaderingen.

U-turn events

Naast vergaderingen leent onze ruimte zich uitstekend voor zakelijke events. Met het U-turn concept creëren we ‘met afstand het leukste event’. Gebaseerd op interactie en beleving biedt het een overweldigende ervaring. En dat op anderhalve meter.

Meer weten over U-turn Events? Ga naar de website.

Aansluitend genieten van cultureel aanbod

Combineer jouw vergadering of event met een van onze culturele arrangementen. Geniet van prachtige voorstellingen in ons theater, de beste films in de bioscoop of ontspan in onze bibliotheek met een boek, krant of tijdschrift.

Over Congres- en Evenementenlocatie DNK

DNK biedt een podium voor congressen en evenementen en is dé plek voor ontmoeting, ontwikkeling en vermaak. In een gebouw waar een bibliotheek, bioscoop en theater samenkomen, ontstaan veelzijdige mogelijkheden voor onze zakelijke gasten. Van vergaderingen en personeelsuitjes tot (online) congressen en hybride events. Je kunt bij ons terecht.

Wij beschikken over de mensen, de faciliteiten en alle expertise om van ieder bezoek een waardevolle belevenis te maken. In 2019 werd onze inzet beloond tijdens de MEETINGS Awards en zijn we door bezoekers van zakelijke bijeenkomsten uitgeroepen tot ‘Beste Congreslocatie van Nederland’.

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.