Vereenvoudig je salarisadministratie met deze 4 onmisbare functionaliteiten

29 januari 2024 09:19

Vereenvoudig je salarisadministratie met deze 4 onmisbare functionaliteiten

In de snel veranderende wereld van salarisadministratie is het essentieel voor elke salarisprofessional om de juiste tools te vinden. In deze blog duiken we in vier tijdbesparende functionaliteiten van Nmbrs om je werk nog efficiënter te maken.

1. Tijdbesparende interactieve loonstrook

Vergeet het tijdrovende proces van handmatige bruto- en netto berekeningen. De interactieve loonstrook biedt een naadloze ervaring waarbij elke wijziging, zoals een salarisverhoging, direct zichtbaar is op de loonstrook.  Voer je een wijziging door? Dan herberekent Nmbrs in realtime de loonstrook en zie je precies wat jouw aanpassing onder de streep betekent. Je kunt overal in de loonstrook klikken om velden te wijzigen, zo werk je altijd vanuit één plek in de applicatie. Dit hulpmiddel staat garant voor gemak en precisie, waardoor het aanpassen van loonstroken sneller en foutloos verloopt.

2. Eenvoudig grootschalige wijzigingen doorvoeren

Handmatige wijzigingen behoren tot het verleden met de mogelijkheid om grootschalige aanpassingen snel door te voeren. Met Nmbrs is het doorvoeren van grootschalige wijzigingen, zoals het toevoegen van eindejaarsbonussen of andere collectieve aanpassingen, een fluitje van een cent. Deze functie maakt het mogelijk om eenvoudig grote of kleine wijzigingen aan te brengen en bespaart je aanzienlijk kostbare tijd.

3. Controleer de salarisrun

Verhoog de nauwkeurigheid van je salarisverwerking met een tool die elke verandering controleert op 190 verschillende criteria. Deze geavanceerde functionaliteit zorgt niet alleen voor foutdetectie, maar biedt ook waardevolle waarschuwingen en tips om je salarisadministratie te optimaliseren. Het resultaat is een betrouwbare en foutloze loonverwerking.

4. In een oogopslag inzicht in wijzigingen

Zeg vaarwel tegen het tijdrovende handmatige vergelijken van spreadsheets. De Salaris Output Checker biedt een direct en helder overzicht van alle aanpassingen in loonstrookjes. Deze innovatie zorgt voor een foutloze verwerking van salarisgegevens en versnelt het hele proces aanzienlijk. Met deze tool wordt het filteren en controleren van relevante informatie een stuk eenvoudiger, wat bijdraagt aan een vloeiendere en efficiëntere salarisadministratie.

Automatiseer de hele salarisverwerking

Deze functionaliteiten van Nmbrs zijn zorgvuldig ontworpen om de kwaliteit van je salarisadministratie te verbeteren en processen te optimaliseren. Maar de automatisering stopt hier niet. Met Nmbrs kun je de gehele salarisverwerking automatiseren, van het invoeren van gegevens tot het genereren van rapporten. Dit betekent minder handmatige invoer, minder kans op fouten en meer tijd om je te richten op strategische aspecten van je werk.

Gebruiksvriendelijk en toegankelijk

Naast deze functionaliteiten is er ook aandacht besteed aan de gebruikerservaring. Nmbrs is ontworpen met een intuïtieve interface, waardoor het gemakkelijk is om snel te navigeren en de benodigde taken uit te voeren. Bovendien zorgt de cloud-based opzet van Nmbrs voor toegankelijkheid op afstand, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot je salarisgegevens.

Ontdek zelf hoe Nmbrs je salarisprocessen kan vereenvoudigen en optimaliseren. Probeer Nmbrs 30 dagen gratis. Zonder kosten of verdere verplichtingen.

NAW gegevens

Nmbrs B.V.
Naritaweg 70
1043 BZ Amsterdam

+31 (0)85 888 9961
sales@nmbrs.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.