Veilig vergaderen volgens de richtlijnen

22 juni 2020 13:42

Veilig vergaderen volgens de richtlijnen

Op één van de mooiste plekjes van de Veluwe én verscholen tussen de bossen en heidevelden ligt het gezellige toeristische plaatsje Vierhouten. Hier vindt u Hotel Restaurant de Vossenberg aan de rand van het centrum, dat omringd is door uitgestrekte bossen en adembenemende natuurlijke schoonheid. Wij zijn een familiebedrijf met vergadercapaciteit tot 80 personen, 24 hotelkamers, een gezellig restaurant en een prachtig -verwarmd- terras. Door de gunstige ligging in het midden van Nederland zeer goed bereikbaar.

Dit familiehotel kent een lange geschiedenis van ruim 80 jaar. Het is uitnodigend, sfeervol en betaalbaar, waarbij

hartelijkheid en een gastvrije service nog steeds hoog in het vaandel staan! De Vossenberg beschikt over 4 comfortabel ingerichte vergaderruimtes, met allemaal daglicht en wireless internet.

In het sfeervol ingerichte restaurant verzorgt De Vossenberg het uitgebreide ontbijt- en lunchbuffet en ‘s avonds wordt hier een heerlijk diner geserveerd van dagverse producten. Na het dineren kunnen gasten terecht in de gezellige lounge, die voorzien is van een open haard of men kan een borrel drinken aan de gezellige bar.

De 25 kamers zijn in 2016 gerenoveerd en dit zijn prachtige thema kamers geworden, waarmee de mooie natuur

van de Veluwe naar binnen wordt gehaald. Perfect om tijdens een meerdaagse bijeenkomst, of als u voor een dagje,

maar van ver komt, in te verblijven.

       

Actief tijdens de meeting?!

Ontspannen tussen de bijeenkomsten door is van groot belang voor een goed én effectief resultaat. Wat dacht u ervan om na een actieve dag, te genieten van een drankje op ons heerlijk (verwarmde) terras. Kiest u voor iets actiever, dan liggen er direct naast het hotel verschillende geweldige routes om zelfstandig een mooie tocht op de fi ets of te voet te maken. Of doet u dit liever op bijvoorbeeld trikkes of steps? Onze partner Outdoor centrum Nunspeet voorziet u graag van een passende (sportieve) activiteit. Ook is het mogelijk om met de boswachter op pad te gaan, wij regelen met plezier een uitstapje met de boswachter voor u.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.