Veilig en zorgeloos vergaderen in Groningen

18 september 2020 15:18

Veilig en zorgeloos vergaderen in Groningen

Op zoek naar een coronaproof vergaderlocatie in Groningen?  U bent van harte welkom bij MartiniPlaza in Groningen.

MartiniPlaza in Groningen is de grootste vergader- en evenementenlocatie van Noord-Nederland en heeft alle (vergader)ruimtes aangepast volgens de laatste richtlijnen vanuit het RIVM. Of het nu gaat om een vergadering of training, vak- of publieksbeurs, congres of andere bijeenkomst. MartiniPlaza laat zien dat een zakelijke bijeenkomst en anderhalve meter heel goed samen gaat.

Ruime zalen en faciliteiten

Met meer dan 15.000 m2 aan oppervlakte is er bij MartiniPlaza geen gebrek aan ruimte. Er is een uitgebreid aanbod wat betreft zalen en ruimtes. MartiniPlaza beschikt over 14 ruim opgezette vergaderlocaties met uitstekende technische voorzieningen, 4 moderne congreszalen, 2 royale foyers, een eigen restaurant en catering, 3 grote expositieruimtes, een theater en topsporthal.

Alle faciliteiten en voorzieningen zijn ingericht volgens de laatste richtlijnen vanuit het RIVM.

Bij MartiniPlaza in Groningen vergader je veilig

  • Er is voldoende ruimte; dit geldt voor zowel de vergaderzalen als ondersteunende faciliteiten
  • Desinfectiestations bij alle zalen en ruimtes
  • Gescheiden in- en uitgangen
  • Verplichte looproutes
  • Hygiëne manager (bewaakt maatregelen Covid-19)
  • Ervaren eventmanagers

Flexibel vergaderen en arrangementen

De vergaderruimtes zijn beschikbaar voor een paar uren, een halve dag, een hele dag of een meerdaagse vergadering. Omdat alle zalen flexibel ingericht kunnen worden en bovendien schakelbaar zijn, zijn ze geschikt voor elke vorm van vergaderen. Tevens zijn er complete vergaderarrangementen beschikbaar.

Hybride evenement

Hybride evenementen, een combinatie tussen een off- en online evenement, zijn ook mogelijk bij MartiniPlaza. Zowel het fysieke als online publiek neemt op hetzelfde moment dezelfde inhoud en beleving tot zich, maar wel vanaf verschillende locaties. De eventmanagers van MartiniPlaza helpen u graag bij het vormgeven van uw bijeenkomst.

Meer informatie over veilig en zorgeloos vergaderen kunt u vinden via

www.martiniplaza.nl of neem gelijk contact op via sales@martiniplaza.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.