Veilig bestanden delen en ontvangen

31 januari 2019 09:11

Veilig bestanden delen en ontvangen

Stelt u zich voor, u heeft een document opgesteld met daarin gevoelige gegevens die alleen voor de ontvanger bedoeld zijn. Wat zouden de gevolgen voor u kunnen zijn als de inhoud door een verkeerde ontvanger geopend wordt? Wij kunnen ons voorstellen dat dit een horrorscenario kan zijn. Dit is te voorkomen met onze dienst ‘Microcenter VEILIG DELEN’. U deelt bestanden op een veilige manier, zonder ingewikkelde handelingen.

Veilig documenten ontvangen

‘Microcenter VEILIG DELEN’ werkt twee kanten op. Uw relaties kunnen ook op een veilige manier documenten naar u uploaden. Dit kan met- en zonder vooraankondiging, door eenvoudig de documenten in een uploadvenster te slepen. De documenten krijgt u niet zomaar meer in uw e-mailbox, maar in een veilige documentenopslag aangeleverd.

Online uitwisselingsplatform

Het ‘Microcenter VEILIG DELEN’ is een cloudoplossing dat u in staat stelt om documentopslag te creëren waarin u met uw team documenten kunt klaar zetten voor uw relaties. Maak eenvoudig mappen aan, upload uw documenten/bestanden en ken authenticatie gegevens toe. Hierna hoeft u alleen een link met de ontvanger te delen en haar de authenticatiegegevens te verstrekken. Vraagt u uw relaties om gegevens aan te leveren? Dan kunt u een anoniem upload-venster aanbieden waarin uw relatie bestanden kan uploaden. Dat uploaden is niet meer dan drag & drop.

AVG/GPDR proof

Het ‘Microcenter VEILIG DELEN’ kan u helpen om op een goede manier te voldoen aan de eisen die gesteld zijn in de Europese verordening voor de bescherming van (persoons)gegevens.

De kans op een datalek als gevolg van toegang tot gevoelige gegevens door onbevoegden wordt met ‘Microcenter VEILIG DELEN’ tot een minimum beperkt.

Het delen van gegevens gaat goedkoop, snel en veilig. De documenten worden versleuteld naar de beveiligde opslag gestuurd en zijn alleen toegankelijk via een link met instelbare houdbaarheid en inloggegevens. De Multi-factor-verificatie dienst ‘Microcenter VEILIG AANMELDEN’ kan ook aan ‘Microcenter VEILIG DELEN’ gekoppeld worden voor nog meer controle.

Met ‘Microcenter VEILIG DELEN’ straalt uw organisatie uit dat u professioneel met gegevens omgaat. Uw relaties zullen dit waarderen.

Ook proberen?

‘Microcenter VEILIG DELEN’ is er al vanaf €15,- per organisatie! per maand.

Bent u benieuwd of onze oplossing bij u past? Vraag vrijblijvend meer informatie of een demonstratie aan. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

Microcenter b.v. ICT voor het MKB

Twentepoort Oost 61-28

7609 RG  Almelo

0546 851663

info@microcenter.nl

www.microcenter.nl

Dit artikel is geschreven door Microcenter. Bekijk ook eens de andere berichten van Microcenter:

Met VOIP bereikbaar op kantoor en onderweg

Goede ICT-Beveiliging is van levensbelang

Veilig aanmelden/ Multi-factor-verificatie

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.