Vastgoedbelegger CORUM breidt opnieuw vastgoedportefeuille uit in Nederland

6 juli 2020 10:00

Vastgoedbelegger CORUM breidt opnieuw vastgoedportefeuille uit in Nederland

Met de acquisitie van een kantoorpand in Hoofddorp heeft de internationale vastgoedbelegger CORUM gisteren opnieuw toegeslagen in Nederland. Hiermee komt het totaal aantal assets dat CORUM nu in ons land bezit op 28.

Het pand, dat sinds de oplevering volledig verhuurd is aan Kyocera Documents Solutions Europe, is gebouwd in 2009 en is gelegen op een bedrijventerrein in Hoofddorp, naast de A4 en in de buurt van luchthaven Schiphol. Kyocera is een Japanse conglomeraat dat gespecialiseerd is in hightech en diensten, de vestiging in Hoofddorp is verantwoordelijk voor alle printoplossingen voor Europa. De huurder heeft zijn huurcontract vanaf 1 juli 2020 verlengd voor 15 jaar.

CORUM’s Sourcing Director Elbert Frantsen: “De aankoop van dit kantoor past goed in het profiel van Corum Origin en is in lijn met onze strategie voor wat betreft de globale expansie van onze vastgoedfondsen. Niet alleen heeft de asset een sterke technische basis met een sterke huurder, ook is het voor ons een zeer bekende en betrouwbare locatie. Hoofddorp zien wij als een van de betere locaties in Nederland door het defensief huurniveau dat het gebied kent, de zeer goede bereikbaarheid en de ligging naast Schiphol en Amsterdam.”

Naast het Kyocera kantoorpand bezit CORUM in Nederland meer dan 27 panden waaronder ook het Europese hoofdkantoor van FedEx, het Red Office en Novotel in Hoofddorp.

Over Corum

Corum is een toonaangevende Franse vastgoedinvesteerder die in Frankrijk vermogensopbouw voor gewone particulieren mogelijk heeft gemaakt. In Nederland biedt Corum momenteel twee vastgoedbeleggingsfondsen aan: Corum Origin (eurozone) en Corum XL (wereldwijd). Vanuit zeven internationale vestigingen beheert Corum bijna 4 miljard euro aan activa wereldwijd. Website: www.corum-funds.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.