Unlock de crisis met 5 belangrijke tips van de ondernemers

20 mei 2020 12:10

Unlock de crisis met 5 belangrijke tips van de ondernemers

Woensdag 6 mei organiseerde ondernemersvereniging Business Eiland Utrecht de webinar ‘Unlock de crisis met 5 belangrijke tips van de ondernemers’, dat deel maakt uit de webinarreeks #voorelkaar. Aan tafel zat onder andere Gert Jan Jansen op de Haar, voormalig ondernemer en projectleider van de Utrecht Region Economische Corona Alliantie (URECA).

Business Eiland Utrecht wil er met de webinarreeks #voorelkaar zijn voor de ondernemers in Utrecht, ook in de uitdagende tijd met de lockdown en - nu de gedeeltelijke unlock periode - vanwege Covid-19 maatregelen.

Jelle Drijver, ondernemer, presentator van podcasts en vlogs en gevestigd in het gebied, host de webinar ‘Unlock de crisis met belangrijke tips van ondernemers’. Aan tafel zaten horeca ondernemer Youssef Idrissi Chiour - gedupeerd door deze crisis - en Gert Jan Jansen op de Haar, voormalig ondernemer en projectleider van URECA.

De ondernemers konden via een online verbinding luisteren naar ervaringen op ondernemersgebied en er werden tips gedeeld aangaande de intelligente unlock periode.

Tips voor de ondernemers

1. Probeer mentaal en fysiek gezond te blijven (gezonde geest in een gezond lichaam).

2. Zoek een klankbord om te sparren

3. Denk in scenario's over de toekomst en wat je in de verschillende scenario's kunt of wil doen

4. Als je moet bezuinigen, doe het dan in één keer goed

5. Denk in mogelijkheden i.p.v. belemmeringen... Wat kan er wel?

Bron: www.economicboardutrecht.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.