Unieke plek om te vergaderen

15 juni 2020 15:01

Unieke plek om te vergaderen

Midden in de bossen van Zeist dé plek waar topsport en het bedrijfsleven samenkomen.

Vergaderen is meer dan het boeken van een vergaderlocatie, meer dan een uurtje praten met elkaar. Op de KNVB Campus zijn alle randvoorwaarden voor de 1,5 meter samenleving aanwezig om een vergadering of zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau te tillen.

De KNVB Campus is een bijzondere plek waar de heilige velden van het Nederlands elftal zich bevinden. Omdat wij iedereen de gelegenheid willen geven om ook op deze inspirerende locatie te kunnen vergaderen zijn er verschillende vergaderruimtes ingericht rekening houdend met de 1,5m samenleving.

Trainingscentrum

In het Trainingscentrum vind je in totaal 8 verschillende zalen. De zalen op de begane grond zijn voorzien van een sportieve uitstraling met doorgetrokken belijning en sportieve kreten op de muur. Deze zalen kunnen indien wenselijk geschakeld worden tot maximaal 60 personen.

Op de 1e etage zijn 3 vergaderzalen in KNVB-stijl, waar het KNVB-logo en de kleuren oranje en blauw domineren. Aan de andere zijde ligt de 'Kleedkamer van Oranje'. Deze ruimte is zeer geschikt voor intervisies, mediatrainingen en break-outs. Ook ligt daar de Bestuurskamer van de KNVB die als een soort skybox over het Oranjeplein uitkijkt.

Exclusieve locaties & clinics

Aan het hoofdveld waar het Nederlands elftal traint staat de Rinus Michels Dug-out, een exclusieve venue voor maximaal 16 personen.

De woonkamer van het Teamhotel is ook beschikbaar voor maximaal 10 personen.

Wil je wat beweging met je collega’s tijdens je break of als toevoeging?

Check dan onze verschillende soorten clinics of onze nieuwe footgolf baan.

Spelregels

Al onze locaties en producten voldoen aan de richtlijnen van het RIVM en Koninklijke Horeca Nederland. Daarbij hebben wij spelregels opgesteld voor al onze bezoekers en personeel zodat iedereen veilig kan vergaderen.

KNVB Campus

Woudenbergseweg 56-58

3707 HX Zeist

Tel. 0343-491424

Email: info@knvbcampus.nl

www.knvbcampus.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.