Uitnodiging webinar: Skyrocket efficiency met Intelligent Automation & Cloud ERP

16 mei 2024 10:25

Uitnodiging webinar: Skyrocket efficiency met Intelligent Automation & Cloud ERP

Wil je de efficiëntie van jouw bedrijfsprocessen naar ongekende hoogten tillen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Intelligent Automation en Cloud ERP? Dan nodigen we je graag uit voor het webinar ‘Skyrocket efficiency met Intelligent Automation & Cloud ERP’ op dinsdag 18 juni om 11:00 uur.

Onderwerpen als Intelligent Automation roepen nogal eens de nodige vragen op. Tijdens het webinar zullen we daarom enkele praktijkgerichte use cases delen, die laten zien hoe Intelligent Automation bedrijven helpt om hun processen te stroomlijnen. Hierbij krijg je een indruk van verschillende toepassingen, zoals:

  • Task Automation: leer hoe je repetitieve, tijdrovende taken automatiseert. Denk hierbij aan serviceaanvragen, financiële transacties en inkooporders.
  • Hyperautomation: verken de wereld van hypergeavanceerde bots die AI, procesautomatisering en event-gedreven integratie combineren. Voorbeelden hiervan zijn het proactief opvolgen van offertes en het vervolgens geautomatiseerd afhandelen van daaruit voortvloeiende klantvragen.
  • App Development: ontdek hoe apps bedrijfsspecifieke processen kunnen stroomlijnen, zoals bijvoorbeeld het automatiseren van overboekingen in de supply chain (van magazijn naar retailer naar klant en vice versa).

Dit webinar biedt inzicht in de mogelijkheden die Intelligent Automation biedt en hoe dit jouw bedrijf kan helpen efficiënter te werken. Schrijf je nu in voor het webinar en ontdek hoe deze technologieën jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen!

Komt het tijdstip niet uit? Schrijf je dan toch in. Na afloop van het webinar ontvang je dan een link naar de opname. We kijken ernaar uit om je op 18 juni te verwelkomen in ons webinar! 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.