Totale Volvo Harrie Arendsen groep ontvangt Erkend Duurzaam Premium Certificaat

2 december 2019 16:00

Totale Volvo Harrie Arendsen groep ontvangt Erkend Duurzaam Premium Certificaat

De missie om met elkaar vanuit passie en respect voor mens en milieu haar klanten en medewerkers verder te helpen, zit al generaties in het bloed van (familie)bedrijf Harrie Arendsen, Volvo-dealer met 5 vestigingen in de Achterhoek en Twente. Dat deze werkwijze voor de tweede keer werd bekroond met het hoogst haalbare certificaat Erkend Duurzaam Premium, de standaard op het gebied van duurzaamheid en MVO voor de mobiliteitsbranche, is uniek te noemen. Slechts 16 Erkend Duurzaam Premium certificaten werden er in Nederland ooit uitgereikt, verdeeld over 3 bedrijven. Daarvan heeft Volvo Harrie Arendsen er maarliefst 5 in ontvangst mogen nemen.

Directeur Frank Arendsen: “Hier zijn wij dan ook reuzetrots op. De gedetailleerde en kritische toetsing werd door onafhankelijke specialisten gehouden en bestond uit vele vragen en checks. Er is ingezoomd op hoe wij binnen al onze vestigingen omgaan met thema’s als personeelsbeleid, CO2-footprint, bedrijfsprocessen, energiestromen, innovatiekracht en ondernemerschap. Andere initiatieven zoals ons interne vitaliteitsproject ‘Harrie in Beweging’, onze samenwerking met Wajongers en de verduurzaming van onze panden telden mee voor de certificering.” Frank Arendsen ziet deze certificering dan ook als kroon op de dagelijkse inzet van het gehele Harrie Arendsen team dat inmiddels ruim 140 medewerkers telt. Hij vervolgt: ‘’Ik ben vereerd dat wij organisatiebreed wederom voldoen aan de verscherpte eisen en dat dit certificaat onze visie op duurzaamheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen - voor zowel onze klanten, relaties als onze medewerkers – onderstreept.”

Bekijk hier de website van Harrie Arendsen

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.