Top 5 meest geboekte personeelsuitjes

25 mei 2022 08:55

Top 5 meest geboekte personeelsuitjes

Werknemers motiveren is na de onzekere coronatijd extra belangrijk.
Hoog tijd om elkaar weer te ontmoeten en samen leuke dingen te doen. In alle St(r)aten is specialist in bedrijfsuitjes en personeelsfeesten en zette de 5 meest geboekte uitjes op een rij.

Nummer 1: Milieuvriendelijk en stoer: E-Chopper rijden

Met stip het meest populaire uitje van dit moment. En niet zo gek, want De E-chopper is niet alleen super stoer met zijn brede banden en hoge stuur, maar ook nog eens geruisloos. Zo geniet je extra van de prachtige omgeving en kun je onderweg nog eens met je collega’s bijkletsen. Waarschuwing vooraf: je trekt waarschijnlijk de aandacht van andere weggebruikers.

Nummer 2: The sky is the limit: Workshop Drone vliegen

Ervaar hoe het is om te vliegen met een drone. Uniek in Nederland. Deze workshop is een aanrader om samen met collega’s te doen, want samenwerking en teambuilding staan centraal. Uiteraard ontbreekt een groepsfoto als afsluiting niet.

Nummer 3: Out of this world in een VR Room

Een ritje in de achtbaan, diepzee duiken, racen op een formule 1 parcours, schieten op aliens of je hoogtevrees overwinnen. Het kan allemaal in de wereld van VR en je hoeft er geen koffer voor in te pakken. Met de VR bril op bepaal jij waar de reis naartoe gaat.

Nummer 4: Competitie in de Team Escaperoom XXL

De escape room blijft nog altijd een geliefd uitje en de Escaperoom XXL heeft nog eens een extra dimensie. Meest gestelde vraag bij een teamuitje is: “wie heeft er gewonnen?” Met de XXL escaperoom kun je met recht een winnaar aanwijzen. Je speelt namelijk precies dezelfde escaperoom maar dan in 4 teams tegen elkaar. In de escaperoom kun je de voortgang van de andere teams volgen. Gaat een team te snel? Geef dan een time out of koop een extra aanwijzing. Strategisch spelen is hierbij van groot belang om te winnen.

Nummer 5: Gegarandeerd lachen, gieren brullen tijdens Bubble ball

Wil je iets sportievers? Dan is Bubbel ball een aanrader. Het is een hilarisch voetbalspel waarbij je je tegenstander van het veld mag beuken! Het leuke hieraan is dat je er niets van voelt en dat het ongevaarlijk is. Een fantastisch uitje! De vele botsingen en valpartijen zullen garant staan voor veel spektakel en lachbuien.

Al zin gekregen in een personeelsuitje?

In alle st(r)aten maakt graag een passend programma voor jouw bedrijf.  Combineer verschillende activiteiten en maak je uitje compleet met een barbecue in de Binnenwei of Poke Bowl buffet op het indoor strand. Kijk op www.inallestraten.nl voor een compleet aanbod.

In alle St(r)aten
Langestraat 14
5353 KD Dieden- Ravenstein
Tel: 0486-43 6561
Mail: info@inallestraten.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.