Terugblik promotiedagen 2023 door Ronald van der Heide

14 november 2023 12:52

Terugblik promotiedagen 2023 door Ronald van der Heide

De Promotiedagen is één van de belangrijkste evenementen voor ondernemers in Noord-Nederland. Het is een tweedaagse beurs waar lokale bedrijven de kans krijgen om hun producten en diensten te presenteren aan een breed publiek. Het is een geweldige gelegenheid om met bestaande klanten bij te praten, nieuwe klanten te werven, contacten te leggen met andere bedrijven en te netwerken met potentiële partners.

Op 8 en 9 november mocht ik samen met mijn collega’s vele bezoekers verblijden met een mooie kop koffie, cappuccino, chocolademelk of thee van Café Salento.

De Promotiedagen biedt een platform voor bedrijven om zich te profileren en in contact te komen met klanten. Het is een evenement waar ondernemers kunnen laten zien wat ze te bieden hebben en waar ze voor staan. Zo hebben wij bezoekers kennis laten maken met onze verse melkoplossingen en de mogelijkheid tot volledig vegan. We hebben 7402 koppen geschonken en geweldige gesprekken gevoerd, want tijdens een goede kop koffie of thee komen de mooiste anekdotes altijd naar boven. 

Koffie verbindt en verblijd (mits van kwaliteit).

Heeft u ons net gemist op de promotiedagen maar wilt u ook lekkere en toekomstbestendige koffie of thee op uw werkplek, wij hebben een uitgebreide showroom waar we ook graag aan u laten zien en proeven wat de mogelijkheden zijn.

Mail: info@cafesalento.nl
Telefoon: (0513) 46 50 50

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.