Teambuilding op vier wielen

8 juli 2021 09:44

Teambuilding op vier wielen

Een LocalGroningen-autopuzzeltocht: een uniek en uitdagend bedrijfsuitje

We mogen er weer samen op uit met het team, zij het met nog enige voorzichtigheid. Wat ons het afgelopen jaar geleerd heeft is dat het samen dingen doen met collega’s echt belangrijk is, maar hoe doe je dat verantwoord en dat het ook nog echt leuk is? We hebben ook met z’n allen ervaren dat er in eigen regio nog zoveel te ontdekken is aan prachtige plekjes en tal van lokale bedrijfjes met bijzonder aanbod. ‘Laten we hier mee aan de slag gaan, aan elkaar verbinden’, zo was de idee bij LocalGroningen, en dat heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een aantal bijzondere autopuzzeltochten, geschikt voor individuele deelname én voor groepen.

Samen, uitdagend, verrijkend en verantwoord

Een Local-Groningen autopuzzeltocht is hét teamuitje bij uitstek van deze tijd. Verbonden door een route waarmee de rijders een regio op een fantastische manier gaan beleven. Samen in kleine groepjes op weg, onderling verbonden met een app, en elkaar onderweg zeker ook fysiek tegenkomen. Natuurlijk zul je gnuiven als je ziet dat je collega’s toch echt de verkeerde afslag hebben genomen. Teamwork is van groot belang want tijdens de route is het hard werken; naast een goede bestuurder moet er ook genavigeerd worden, er moeten vragen worden beantwoord, opdrachten uitgevoerd, puzzels worden opgelost. Én welk team wint uiteindelijk de meeste punten met de autobingo? De route kan worden afgesloten met bijv. een gezellige borrel of samen eten én de bekendmaking van De Autotopper van de dag.

Compleet verzorgd: puzzelen en peuzelen

Op iedere route is het ook mogelijk een lunch bij te boeken, wat verzorgd wordt door één van die bijzondere ondernemers. Altijd lekker, altijd met plaatselijke producten en altijd vers. Samen picknicken? Onderweg zijn er meer dan voldoende plaatsen om fijn in de buitenlucht even bij te kletsen. Natuurlijk is het ook erg leuk onderweg ergens bij een klein, gezellig restaurantje naar binnen te stappen. Proef de sfeer en de plaatselijke lekkernijen. LocalGroningen weet de leukste tentjes te vinden en heeft de connecties.

Fun en Feelgood uitje

Iedere route gaat door bijzonder landschap, gevormd door eeuwenoude strijd met de natuurlijke elementen en verhouding tussen rijkdom en arme bevolking. Iedere route vertelt een verhaal over macht en pracht, over veerkracht en vernieuwing. Veerkracht en vernieuwing is wat LocalGroningen ook terugziet bij lokale en kleine ondernemers. Een prettige bijkomstigheid is dat de deelnemers aan een LocalGroningen-autoroute een steentje bijdragen aan het weer opkrabbelen van deze ondernemers, en een positieve impuls geven aan de regio. Kan ‘Veerkracht en Vernieuwing’ ook het thema zijn voor jullie teamuitje? Laat LocalGroningen je inspireren, ga er samen op uit, help elkaar en verwonder je over de prachtige vergezichten, kapitale boerenplaatsen en pittoreske dorpjes en nog zoveel meer.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.