Startup Last Mile eMobility verbindt mobiliteitsinnovaties met bestaand automotive dealernetwerk

21 september 2021 16:14

Startup Last Mile eMobility verbindt mobiliteitsinnovaties met bestaand automotive dealernetwerk

Last Mile eMobility is een nieuwe importeur in de Benelux op het gebied van last mile mobiliteit en logistieke oplossingen voor regionale en stedelijke omgevingen. Het bedrijf verbindt als eerste in Europa nieuwe mobiliteitsmerken met het bestaande netwerk van autodealers, fleet, lease en verhuurbedrijven.

 “Hiermee geven wij een boost aan de automotive-markt in duurzaamheid, sales en werkgelegenheid”, vertelt mede-eigenaar en CEO Karin van den Berg-Hulshoff. De oprichtster heeft als doel om nieuwe mobiliteitsmerken onder te brengen in het bestaande netwerk van autodealers, fleet, lease en verhuurbedrijven. Met ruim 19 jaar ervaring in de automotive-wereld legt zij verbinding tussen innoverende mobiliteitsfabrikanten en lokaal georiënteerde (familie)bedrijven. Last Mile eMobility is de ‘linking pin’ voor deze bedrijven voor een breed scala aan hightech last mile oplossingen en zero emission cargo services.

Duurzame stappen in de markt

Er ligt volgens Van den Berg een hoog volumepotentieel en grote slagkracht in extra afzet, door deze duurzame innovaties als eerste in Europa op de markt te brengen via de bestaande structuren. “Dit maakt Last Mile eMobility uniek in de markt. Bovendien dragen we door groei bij aan het behoud van de werkgelegenheid binnen de mobiliteitsbranche.”

Uitbreiding dealernetwerk

Last Mile eMobility wil haar dealernetwerk uitbreiden en is op zoek naar merkdealers die de mobiliteitsmerken exclusief willen vertegenwoordigen. Dealers kunnen rekenen op kennis, service en verkoopondersteuning van Karin van den Berg-Hulshoff en haar team.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.