Stap midden in het spel

14 juli 2021 12:23

Stap midden in het spel

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een bedrijfsuitje? Wij verwelkomen je graag in onze virtuele wereld. Vanaf nu kun je nieuwe werelden ervaren in het hartje van Leeuwarden bij House of VR. Met onder andere Ubisoft VR escape rooms, VR lasergamen, VR racing en meer!

Hoe werkt het?

De House of VR is de ideale plek voor een interactief uitje met grotere groepen. Wij kunnen groepen tot maximaal 20 personen ontvangen. Terwijl de mensen met een VR headset op aan het spelen zijn, kan de rest meekijken op een van de schermen onder het genot van een drankje. Een bedrijfsuitje de House of VR varieert van één tot twee uur en langer indien gewenst, waarin jullie verschillende VR games en ervaringen spelen.

Op maat gemaakt

Test bij ons hoe goed jouw team samenwerkt door onder tijdsdruk uit een doolhof te ontsnappen of een bom te ontmantelen. Daag je collega’s uit voor een actief potje VR lasergamen of maak een selectie uit ons gevarieerde aanbod van meer dan 15 VR experiences. Wij helpen graag met het samenstellen van jullie ideale VR bedrijfsuitje voor jouw gelegenheid.

Tijdens de games werk je samen met je teamgenoten om de games te voltooien. Gear up met je VR-bril, Vibrerende vest en VR Gun. Bedenk vervolgens strategieën, help, en bescherm elkaar. Durven jullie het aan?

Ontdek meer op onze website

House of VR

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.