Sportieve programma's voor groepen

25 mei 2022 08:57

Sportieve programma's voor groepen

Adventure and Thrill bestaat inmiddels al 35 jaar. Adventure and Thrill verzorgt sportieve programma's voor groepen vanaf 10 tot max. 2000 deelnemers. U kunt bij ons terecht voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, product presentaties, vergaderingen. Van halve tot hele dagen met of zonder catering. Gezellig barbecueën aan het water. Wie wil dat nu niet?

Suggesties kunt u vinden op www.aent.nl. Natuurlijk kunt u een programma zelf samenstellen. Kies je voor een losse activiteit of een volledige arrangement, elk bedrijfsuitje is bij ons een geslaagde dag. Activiteiten van een uur of voor een complete dag, met of zonder eten. Je zegt het maar. En alles op 1 locatie, wat wil je nog meer. Je kunt je voorkeur aangeven, wij maken een offerte op maat.

Wij zijn dagelijks, uitsluitend op reservering, geopend. Mochten er vragen zijn, wij zijn bereikbaar op nummer 0495-494693 (ook in de avond uren).

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.