Specialisten in architectural elements

27 september 2019 15:59

Specialisten in  architectural elements

Door middel van watersnijtechniek, metaalbewerking en constructie realiseren ing. Nancy Klomp en Remco Gijzen samen met hun team vakmensen een scala aan producten voor architecten, aannemers, kunstenaars, interieurontwerpers en particulieren.

Nancy Klomp: “Wij zijn een metaalbewerkingsbedrijf met als specialisatie architectural elements. Wij ontwerpen, engineeren en realiseren de door onze opdrachtgevers aangebrachte ideeën en plannen: project-ontzorging van a tot en met z noemen wij het. De technieken die wij daarvoor inzetten zijn metaalbewerking, watersnijtechniek en constructiewerk.” “Onze opdrachtgevers zijn architecten, aannemers, interieurontwerpers, kunstenaars en particulieren, gevestigd door heel Nederland”, voegt Remco Gijzen toe. “Wij zijn nadrukkelijk geen lopende band productiebedrijf, maar specialisten in maatwerk. Kleine series zijn wel mogelijk. Zo hebben we onlangs de bewegwijzering voor de kunstfietsroute van de gemeente Overbetuwe en de kameraanduidingsborden voor een landelijk opererende hotelketen ontworpen en gerealiseerd.”

Metaal 2.0

Klomp & Gijzen is een modern bedrijf met een duidelijke visie op kwaliteit. “Kwaliteit speelt in al onze bedrijfsprocessen een belangrijke rol. Wij zetten ons altijd volop in voor het best mogelijke resultaat. Pas als onze opdrachtgever trots is op en blij is met het eindresultaat zijn wij tevreden. Watersnijden, metaalbewerking en constructiewerk zijn de eeuwenoude ambachten die wij vertalen met ons moderne machinepark”, aldus Nancy. Een maatwerk design trap voor in een particuliere woonkamer, een kunstzinnig toegangshek voor een boerderij in de regio, een aansprekend kunstwerk voor de ingang van het FC Utrecht-stadion, brievenbussen, intercomzuilen en hekwerken: het is slechts een kleine greep uit de producten die de gepassioneerde ondernemers de afgelopen jaren hebben gemaakt. “De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Zo maken we al 7 jaar de MotoGP Awards voor de TT van Assen en hebben we recent een opdrachtgever voorzien van een RVS-reclamezuil. Metaal kan tot leven komen in uiteenlopende producten en gebouwonderdelen.”

Samenwerken

“Wij werken altijd nauw en intensief samen met onze opdrachtgevers. Hij of zij komt met een idee op papier bij ons, en wij werken het idee vervolgens uit, engineeren het en zorgen voor de uiteindelijke plaatsing van een object. Samenwerken is binnen ons bedrijf heel erg belangrijk, Dat doen wij niet alleen met onze opdrachtgevers maar ook met gespecialiseerde bedrijven in bijvoorbeeld hout, glas en kunststof”, licht Remco toe.

Formule 1

Sinds juli van dit jaar is Klomp & Gijzen gevestigd aan de Pascalweg op industrieterrein De Aam in Elst (GLD). Remco: “Bij een metaalbewerkingsbedrijf denken mensen al snel aan een grauwe, vieze oude hal waar je ongeveer struikelt over spullen die overal staan. Dat zijn wij dus niet. Integendeel: ons pand is open, licht, netjes en heel toegankelijk. Het is - gelijk aan onze manier van werken – ingericht volgens de Formule 1 filosofie: open, ruim van opzet en gericht op samenwerking, vergelijkbaar met een showroom. Iedereen is welkom om eens te komen kijken en kennis te maken. Binnenkort organiseren wij een feestelijke opening waarvoor hetzelfde geldt. Via onze website www.klompgijzen.nl en onze Facebookpagina Klomp & Gijzen leest u over de exacte data.” «

Klomp & Gijzen

Pascalweg 11

6662 NX Elst

Telefoon 0481- 37 33 83

E-mail info@klompgijzen.nl

www.klompgijzen.nl

Foto: Maaike van Helmond

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.