Solid Professionals uit Utrecht voor de derde keer op rij op de lijst van Best Workplaces 2020

18 juni 2020 10:27

Solid Professionals uit Utrecht voor de derde keer op rij op de lijst van Best Workplaces 2020

Solid Professionals heeft een plekje weten te bemachtigen op de lijst van Best Workplaces 2020 van Nederland. Vanmiddag (dinsdag 16 juni 2020) is op basis van alle gecertificeerde Great Place To Work organisaties de Lijst Best Workplaces 2020 digitaal bekendgemaakt tijdens een live online awardshow. Solid Professionals heeft dit jaar de 5e plek ingenomen in de categorie Medium (50-250 medewerkers).

De lijst van Best Workplaces is samengesteld op basis van het onderzoek van Great Place to Work Nederland. In dit onderzoek wordt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties gemeten. Op basis van de antwoorden van medewerkers en de evaluatie van het werkgeversbeleid word een organisatie gecertificeerd door GPTW. De hoogst scorende organisaties worden erkend met de titel Best Workplace 2020.

“Ik ben trots om voor de 3e keer op rij te mogen zeggen dat we een Great place to Work zijn. Dit jaar op nummer 5 in de top 10 terecht gekomen. Het is mooi om te zien dat alles wat we doen om een Great Workplace te zijn én te blijven, met elkaar in verbinding wordt gebracht. Secure Base, Way of Working, Samenwerken, Vitaliteit, Persoonlijke Ontwikkeling en Groei, Plezier.... #BEATYESTERDAY. Maar vooral heel erg TROTS op al mijn collega’s die iedere dag mee bouwen aan deze organisatie, die zichzelf uitdagen het vandaag weer beter te doen dan gisteren, die het aandurven kritisch te zijn en ons ook wijzen op wat niet goed gaat, maar vooral die ervoor zorgen dat ik blij word van mijn werk.” zegt Marcel van Wersch één van de partners van Solid Professionals.

Solid Professionals helpt bedrijven in de financiële sector vooruit met kennis en capaciteit op het gebied van finance en risk. Dit doen wij via de unieke combinatie van betrokken en specialistisch advies, interim dienstverlening én ons unieke Young Professional Programma. We werken altijd vanuit vertrouwen en de overtuiging ‘Eerlijk is het leukst’. Vanuit deze basis willen we een topwerkgever zijn voor onze mensen én een duurzame partner voor onze klanten. De snelgroeiende en ambitieuze organisatie bestaat inmiddels ruim 12,5 jaar en is gevestigd op de Maliebaan in Utrecht.

Al 35 jaar helpt Great Place to Work wereldwijd organisaties bij het worden en blijven van een Great Place to Work. Great Place to Work doet dit door begeleiding in de ontwikkeling van een organisatiecultuur waarin vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Kijk op www.greatplacetowork.nl voor informatie over het onderzoek en www.bestworkplaces.nl voor alle organisaties op de lijst.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.